Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja honap vegere?...

Ki nem varja honap vegere? Mikor teszteltek? Van tunet?

Figyelt kérdés

2018. márc. 27. 14:05
 71/92 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

Nagyon félek, hogy nálam sem stimmel valami...

görcsölgetek és ma barnázok! Ma veszek tesztet és holnap reggel csinálom meg mert akkor leszek kb 4 nap késésnél és volt 2 havány pozitív tesztem is. De ha kedden pozitív és nem múlik a barna akkor inkább bejelentkezek!

2018. ápr. 2. 11:24
 72/92 rencsi0526 válasza:
Èn is holnap reggel tesztelek ha pozitiv megyek a kórhàzba
2018. ápr. 2. 11:39
 73/92 anonim ***** válasza:
Mivel ma is pozitív volt és vérzel én lehet be mennék a sürgősségire :(
2018. ápr. 2. 11:44
 74/92 anonim ***** válasza:
A héten énis vissza megyek az orvosomhoz. Nagyon nem erzem szükségét én a sürgösséginek. Egy tesztet sjnalok még 2nal mulva. Ha teljesen negativ lesz akkor megnyylugszom de orvos mindenkepp..
2018. ápr. 2. 14:58
 75/92 rencsi0526 válasza:
Csökken a vèrzès holnap teaztelek
2018. ápr. 2. 21:16
 76/92 anonim ***** válasza:
Rencsi nagyon megy a drukk!!! Lesz ott baba. Én is barnáztam akkor mikor meg kellett volna jönnie. Azóta eltelt 2nap, és sokkal erősebbet teszteltem ma!
2018. ápr. 2. 21:31
 77/92 rencsi0526 válasza:
Hàt nem tudom nem sokkal erősebb de a reggeli is pozitiv.a vèrzés megvann nem sok ugyan de van.nem görcsölök.pihenès semmi emelgetés.
2018. ápr. 3. 08:30
 78/92 anonim ***** válasza:
Rencsiii én ugyanigy vagyok. 4 pozitiv tesztem van de egyik sem erősödött. Ráadásul vérzek is. És ez a 7.nap hogy késik a mensim.Tegnap reggel volt erosebb verzesem ami darabos volt... 😣😣 és estére mar nagyon szurt a hasam alja is hajnalban is szarul voltam. Most megyek be korhazba surgossegivel fogadnak soron kivul.
2018. ápr. 3. 09:12
 79/92 anonim ***** válasza:
Rencsi tegyél fel képet előzőről, meg mostaniról, hátha mi látjuk az erősödést! :)
2018. ápr. 3. 09:59
 80/92 rencsi0526 válasza:
Voltam uh ott még nem látszik semmi kicsi vèrezgetès van.holnap leaz vèrvètel eredmèny.digitális teszt eredmèny pozitiv 1-2 hèt
2018. ápr. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!