Ki nem varja honap vegere? Mikor teszteltek? Van tunet?
Az a baj soha sem láttam pozitív tesztet. Nem tudom hogy néz ki a száradási csík és a szellem csík. megcsináltam 10 percig nézegettem és félre tettem. Fél óra múlva telefonnal világítva láttam meg.
Kedves utolso ez halvány pozitiv. Halk gratula. 😊
Nálam mensi kimaradás utan kezdett pozitiv lenni a teszt. 3 napja kesik es szép pozitiv tesztem lett este is meg reggel is. Amugy nalam elso terhessegem is taknyossággal kezdödött miutan kimaradt a menszesz 4. Hét környékén. Most ugyanigy vagyok. Plusz ez az átkozott egyfolytában pisilés .. munka közben is...
Egyenlőre mást nem érzek. Ma megyek orvoshoz mert sajnos 2hete barnázom.
Szoritok neked hogy addig csak erösödjön a 2.csik. megy a drukk 😊😊😊🤞🤞🤞🤞
Utolso voltam. 😊
Gratulálok!!!! Ez pozitív! Predictort vegyél, azon szépen fogod látni a nem várt napján h mennyivel erősebb! Egyébként a facelle is jó, meg az x-epil is!
Nagyon örülök! :)))
Pozitív predictoros vagyok.(Eszti)
Milyen fajta teszt?
Facelle is 25-ös de mégis sokkal érzékenyebb...
Én holnap veszek s tesztelek predictor early vagy facelle teszttel.
Holnap/vasárnapra nem várom én is.
Neked van valami tüneted?
Nekem a facellen a nemvàrt előtti reggel ( ma) annyira látszik a 2. Csík, hogy nagyítóval látjuk a párommal kb. De valószínű szellemcsík lehet! A tegnapi predictor pedig időtúli pozitív! Lehet inkább predictorral kéne!
Reggel clearbluval csinálok mert az kapott a párom az ügyeletes patikában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!