Mit csinálnátok a helyemben?
Ez a lényeg - érzékeny állapotban vagy, sok a dolgod is, nyugodj le. Keresd azt, ami az ilyen "kattogásokból" ki szokott hozni - egy jó kis zene, vagy könyv, nem tudom, mindenkinek más ez. Nézd csak ez milyen szép:
Mit csinálnék?
Megszülném a 2. Gyereket.
Aztán, amikor már van tapasztalatom több gyerekkel, és úgy gondolnàm magam is, hogy jöhet a 3. És a férjem, ha akkor nem akar, akkor foglalkoznék a témával..
Most megélném a jelent.,
Jelenleg vihar a biliben úgy érzem
"Egyelőre szerencsések vagyunk, mert amint eldöntöttük, hogy szeretnénk gyereket azonnal sikerült mindkettő."
És honnan tudod, hogy milyen lesz a jelenlegi terhességed, vagy szülésed. Honnan tudod, hogy azután összejön-e majd.
Lehet, hogy olyan rossz terhességed vagy szülésed lesz, vagy lesznek olyan egészségügyi problémáid, hogy te magad nem akarsz majd több gyereket szülni.
Tehát kár ezen agyalni, hogy most ilyet mondott. Fog még mást is mondani, nyugodj meg.
Mi is egy örökkévalóságra terveztünk a férjemmel, én is olyanhoz mentem hozzá, akivel az életemet is le tudtam volna élni, aztán gyakorlatilag a házasságunk a válás szélén van. Ki tudja még, hogy mi lesz. Lehet, hogy minden rendben lesz, na, de mi van, ha nem? Ezért kár agyalni azon, hogy most mi van. Majd meglátjátok, hogy mi lesz akkor, amikor már aktuális lesz a 3. gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!