Ti csinálnátok tesztet ebben az esetben? Ha igen, akkor mikor?
Lassan 4 napja barnázok, nem folyamatosan, de néhány csepp minden reggel van 4 napja, első 1-2 napban volt napközben is valamennyi.
Ez az 5. próbálkozós hónap. Kövi ciklusban megyek hormonális vérvételekre.
A 31 napos cikus 27. napján vagyok ma.
Vettem teszteket, facelle és predictor early tesztet is.
Holnap reggel vagy holnapután reggel gondoltam csinálnél egy előzetes tesztet. Vagy hülyeség?
Csak mert ha esetleg pozi lenne, akkor pár dolgot mellőznék ( kávé, cipekedés, ilyesmik )
30 napos ciklusom 28. napja óta barnázom. Ma reggel teszteltem pozitívat. Szintén 5. próbálkozós holnap...de én ma már a 31. napon vagyok...
tesztelj, de még most korai akkor, várj még egy-két napot....ilyenkor még egyébként sincs hatással a babára sem a kávé, sem más élelmiszer, a cipekedés maximum a megtapadást nehezíti meg azon meg már valószínű túl vagy
Hát sajnos belémbúlt a kisördög, volt is teszt a szekrényben, és délelőtt kb fél 11-kor teszteltem egy full negatívat, most meg elszomorodtam, hogy megint semmi :(
Dec. 12-én nem kellene megjönnie, szóval korai is volt, meg nem is reggeli első, de hát a remény hal meg utoljára :(
Tudom, hülyeség volt tesztelni, de nem bírtam megállni
Már vagy 5 tesztet csináltam, negatív mind.
Péntek este átváltott a barnázás kevésvérzésbe, szombaton végig vétzés, utána semmi. Szóval megjött? Aggasztó, hogy ilyen kevés, sosem volt sok, 13 éves korom óta 3-4 nap, de ez a másfél borzasztó. Ma voltam a hormonális vérvétel 1. felén. Remélem ez a kevés vérzés végülis értékelhető vérzésnek, mert hát a ciklushoz igazodva kell a vérvételre menni.
Sajnos van egy petefészek cisztám is, ami miatt szintén aggódok, hogy gátolja a teherbeesést :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!