Ti csinalnatok tesztet vagy varnatok meg?
Noss a sztori a kovetkezo:
20-21-en kellett volna megjonnie nem jott meg azota sem fogamzasgatlod szedek ( Qlaira). Semmi jelet nem latom sem annak hogy megjonne sem annak hogy terhes lennek ( max annyi hogy kb 2-3 napja szedulok eleg sokszor,es gyenge vagyok) Eleve ossze vissza szokott megjonni a menzeszem de kb 2-3 honapig napra pontosan megjott az utobbi idoben. Varnatok meg? Ha igen akkor meddig? Erdemes tesztet csinalni szerintetek? 9 napja hogy nem jott meg.
én várnék(jelzem ha én lennék a helyedben és nem te)
nekem volt, hogy össze vissza szedtem a fog.gátlót, akkor is megjött
amúgy is van a7 napos szünet, azalatt is véd
tehát amikor kiis marad a szervezet azt hiszi a 7 nap szünet kezdődik (elvonási tünet miatt jön meg "menstruáció szerű" vérzés, eleve peteérés nincs is, mivel ezt gátolja a fog.gátló na mind egy)
nekem nem olyan a foggatlom hogy 7 napos szunet.. vege az utolso szemnek,masnap mar rogton kezdem a masik levelet...
Orvosnal jartam mar rengetegszer...... se ciszta,se elvaltozas azt mondtak.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!