Mit csinálnátok ha hármas ikreket várnátok?
Figyelt kérdés
nem várok ikreket, csak érdekelne2010. máj. 3. 12:33
1/40 anonim válasza:
először kétségbe esnék.aztán másodszor is.utána örülnék,mert egyszerre le lenne tudva a testvér kérdés is.
2/40 anonim válasza:
Én nagyon boldog lennék és borzalmasan kétségbeesett... De a sima ikrektől is.
A férjem mindig azt mondja, h addig parázok az ikrektől, íg a végén az lesz nekünk...
3/40 anonim válasza:
Biztosan kikészülnék teljesen, mert már van 4 gyerekem.... hogy utána mit csinálnék, elképzelni se tudom :D Hol férnének még el???? Bele se merek gondolni...:DDDD
4/40 anonim válasza:
plafonig ugranék az örömtől. aztán megijednék és újra örülnék. van már kettő, kicsit bővülne a család, el sem férnénk, de valahogy megoldanánk! a babák redukálása szóba sem jönne!
5/40 anonim válasza:
Első terhességre jó lett volna, ha ikrek lettek volna, mert akkor egyszerre letudtam volna a terhességet/szülést. Most a másodikat várom, határozottan azért drukkoltam, hogy egyedül legyen.
6/40 A kérdező kommentje:
Én ikreknek még örülnék...de ha 3 lenne, hááát:) nagyon félnék...anyagilag nem lenne jó, valószínű, h többé nem tudnék dolgozni. Félteném a házasságom is. Más az, ha 3 gyerek van néhány év különbséggel..de egyszerre?
2010. máj. 3. 12:41
7/40 anonim válasza:
Vennék még plusz két kiságyat és a tesókocsit hármasikreknek valóra cserélném. :-)
Viccen kívül, egy kicsit biztosan aggódnék, egyrészt, hogy fogom ellátni őket egyedül, másrészt, hogy egészségesek legyenek, de nagyon boldog is lennék. Egy várandósság, egy szülés, három baba... szerintem nem rossz üzlet. Na meg akkor azért se kellene aggódnom, hogy összejöjjön a 4-5 baba (annyit szeretnénk), kettő már van, az ikerekkel meglenne a létszám. :-))
8/40 anonim válasza:
Nagyon örülnék. Aztán nagyon elgondolkodnék, hogyan kell újraszervezni az életem, de közben és aztán újra örülnék.
9/40 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető, amit írsz kedves utolsó, én is 1 gyereket szeretnék, ha kettő lenne, még valahogy feldolgoznám, engem minden válasz érdekel és megértem
2010. máj. 3. 13:04
10/40 anonim válasza:
Én örülnék a 3 picurnak, persze a félelem bennem lenne, hogy miként tudnék megfelelni 3 csöppségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!