Mit csinálnátok ha hármas ikreket várnátok?
Nekünk lombikbabáink lesznek, ezért tudtuk/gondoltuk,hogy nem egyke lesz :-)
az időbeosztáson még nem gondolkodtam, biztos nehéz lesz, főképp,hogy nagyon szeretnék szoptatni is.
Egyelőre csak fekszek és csak wc-re kelhetek fel :-(
Addig valószinűleg vásárolni sem fogunk,mig meg nem lesznek és ki nem derül, hogy mindenki jól van.
a legnagyobb félelmem, hogy sokáig leszünk kórházba, de majd igyekszem őket hizlalni,nem magamat.
Ezt annak üzenem, aki itt fentebb irt egy nagyon szépet "nekünk":
majd ha nem lehet gyereked,mikor a legjobban szeretnéd, könyörögni fogsz ikrekért, hidd el nekem.
mi 11 illetve már 12 év sikertelenség után adtuk fel majdnem végleg.
és ez se 12 jó, hanem 12 borzalmas év volt
vetélések, mütétek és koraszülések sorozata, kivánom hogy ne kelljen átélned, és legyenek akármilyen pasijaid, a gyerekednél soha senki nem lesz fontosabb
Több pénzt kapnak, a gyerekek iskolás koráig jár a gyes (vagy gyed bocs ezt nem tudom). persze önmagában ez kevés az eltartásra:-( Ja és szoc. munkást is kérhetnek segítségül. De biztos, hogy apára is sokkal nagyobb teher járul(anyagi, lelki, fizikai), mint 1 gyerkőcnél :-). Eredeti kérdésre válaszolva én nagyon örülnék egyszerre három babának.
off.Egyébként itt az egyik hozzászólótól elég "érdekes" volt(és most nagyon finoman fogalmaztam) hogy legyökerezte a többi hozzászólót.
Ez azért minősít rendesen, és mielőtt felháborodnál, nekem is jogom van a véleménynyilvánításhoz :-) Attól még, hogy férjnél vagyok és nem szexelek minden jó pasival, nincs unalmas életem, de asszem inkább nem akarlak meggyőzni, úgysem lehet...
22 éves életet élvezős vagyok...
és köszönöm azoknak akik megértenek engem is
A többiekkel nem tudok mit csinálni.
aki azt írta nekem, hogy sok év sikertlenség után örülnék ennek is, annak aláírom ezt.
De nem tartok ott.
Amíg nem vagy benne egy problémában, addig nem tudod átéreni, és más aproblémád.
Valaki, akinek nincs otthon se áram, se gáz, víz korlátozva, és kínszenvedés az egész..annak hiába mondja bárki hogy nem halt meg senkid, miért aggódsz, a roblémákat, életeket, nem lehet összehaosnlítani.....én most így érzem jól magam.
Majd gyereket is akarok biztos, ha majd olyan pasit szeretnék , akikvel azt akarom, amikor már úg érzem hogy több kell mint pár hónapos kapcsolat...majd ha már egy életre szólóra vágyom, lés megtalálom, madj akkor gyerekt is akarok vele....
de addig ilyenen nem is agyalok, mert véletlenül se szeertnék úgy járni, mint a sok megkeseredett anyuka...
ehhez társ is kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!