Csinálnátok tesztet a hejemben?
Jaj, nekem is rögtön az volt az első gondolatom a kérdéssel kapcsolatban, hogy szűz anyám: a helyesírás!
Amúgy, már simán csinálhattál volna korábban is tesztet! Én tutira nem vártam volna eddig, de én türelmetlen típus vagyok.
Szerintem tesztelj, drukkolok! :)
Egyébként az egyik ismerősömék pont így jártak, nem sikerült a 4. lombik sem, teljesen feladták már a dolgot aztán spontán összejött. :)
Persze ne éld bele magad, de nagyon-nagyon drukkolok!
A helyesírásommal mindig is voltak gondok! Köszi, hogy fel hívtátok a figyelmemet, most el kapkodtam nagyon.
Izgatott is vagyok, mert csak most számoltam utána, hogy hol is tartok a ciklusommal. Ezért a kérdés. Köszi a válaszokat!
nyugodtan tesztelhetsz délutániból is, már kimutatja ha van baba. Drukkolok!
Majd írd meg mi lett az eredmény!
hát igen a hejemben = helyemben
semmien=semmilyen
de ez legyen a legkevesebb gondod :)
Annyira szeretem az ilyen és hasonló hozzászólásokat, mint pl az utolsóé, " ez a legnagyobb probblémátok, stb" megjegyzéseket.
Írtam valahol, hogy ez a legnagyobb problémám? Viszont veled ellentétben én válaszoltam a kérdező kérdésére is, nem úgy mint Te, aki csak osztogatod az észt.
De ezen ne nyissunk vitát!
19 : 45 ös
annyira nagyképű vagy kisanyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!