Mit csinálnátok ha hármas ikreket várnátok?
Szia!
Én nagyon megijednék, de lenne még 3 gyönyörűségem a kisfiam mellé!
Kedves 22 éves lány! Nem érzem magam gyökér háziasszonynak, hanem egy nagyon boldog édesanyának, akinek van élete, céljai a gyermeke mellett. Én is duci voltam, maradt rajtam most is vagy 5 kg, de nem érdekel, kárpótol a párom, akinek én vagyok a legszebb és szeret, és a kisfiam! Sajnálom, hogy Te nem akarod ezt az érzést átérni, ha önértékelési problémáid vannak,keress fel szakembert, mert cérna vékonyan sem lesz teljes, boldog életed!
Természetesen megillet a véleményalkotás joga, de kérlek olyan témában tedd, ahol nem sértesz meg másokat, mert itt sokan évek óta várják a babáikat, és a világ legboldogabb emberei lennének, ha végre sikerülne!
en orulnek neki nagyon!
de atgondolva inkabb csak kettot tartanank meg belole mert nagyon felnek hogy betegek lesznek.
ez lehet durvan hangzik de minthogy legyen harom beteg gyerekem inkabb legyen ket egeszseges babam.
egyatalan nem felnek a felnevelesuktol,a sok munkatol,semmitol csakis attol hogy betegek lesznek.
es meg igy is vegig izgulnam az egesz terhesseget
Nem pontoztalak le, és nem ítélkezek! Nem vagyok Isten! Szíved joga úgy élni, ahogy szeretnél, főleg, hogy előtted agy, és most kell élni, de ha véleményt alkotsz bizonyos hangnemben, azt hiszem reagálhatok rá!
Mindegy! Kívánom, hogy boldog legyél, és el tudj vonatkoztatni attól, hogy csak vékonyan lehetsz tökéletes és értékes ember, tudod nincs annál jobb, amikor önmagadért szeretnek, és harmóniában vagy magaddal!
22 évesen ugyanígy gondolkodtam. Most 29 évesen a világ legboldogabb anyukája vagyok :-)
Hármasikreknek nem hiszem hogy teljes szívből tudnék örülni...legalábbis egy ideig biztosan nem.
pánik! pánik!
de egyben egy nagy öröm is.
egyértelmű, hogy nem vetetném el őket (mert valaki ilyet is írt)
Én lennék a legboldogabb a világon! :D
Letudnám egy kalap alatt az egészet.
Habár 2 gyermeket szeretnék,de ha 3 az sem baj.
Titkon mindig is ikreket szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!