Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinálnátok ha hármas...

Mit csinálnátok ha hármas ikreket várnátok?

Figyelt kérdés
nem várok ikreket, csak érdekelne
2010. máj. 3. 12:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
11%

Bennem meg az hogy hogy fogok kinézni, és hadd dönstem el hogyan érzek jelenleg a szüléssel kapcsoatban és hadd szexeljek akvel akarok kötöttségek nélkül...és had éljem az életem, éljem ki magam..és hadd később fogllakozzak ilyenekkel....hogy élhessek is, ne csak gyereket nevejek egesz életemben..

én egy pasival nem bírom 3 hónapnál tovább..szerinted gyerekkel meddig....meg olyan akpcsolatban ami ezt erdményezheti.....

azért mert vki másképp gonodlkodik...

én büszke vagyok h ilyen vagyok..és a legjobb pasikkal szexelek, élek....szórakozok

2010. máj. 3. 13:12
 12/40 anonim ***** válasza:
88%

Persze értem amit mondasz, el is fogadom, pár évvel ezelőtt még én is igy gondolkodtam,nem akartam lekötni magam, éltem, buliztam,és féltettem az alakom.Az átlag súlyom ugy 46-48 kg között mozgott.Most 28 hetes kismama vagyok.Eleinte bennem is rengeteg kétely merült fel, de már elmúltak.Igazad van, amig csak magadnak akarsz élni, felesleges a gyerek.

További szép napot!

Azért azt megkérdezhetem mennyi idős vagy?

2010. máj. 3. 13:16
 13/40 anonim ***** válasza:
20%

Először is elnézést, hogy felhúztam magam, de nagyon fel tud húzni az emberi előítéletesség.

Tőled pedig pláne..

22....és miután 85 kilóbol lettem jelenleg 64, talán még jobban érthető, hogy még élezném így az életet....és még jobban féltem az alakom...

2010. máj. 3. 13:28
 14/40 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! én is most fogytam 85-ről 70-re, nagyon élvezem, de hidd el, hogy lehet vigyázni a terhesség alatt is, nem feltétlenül kell 25 kilót hízni.
2010. máj. 3. 13:31
 15/40 anonim ***** válasza:
39%

nem kell...de 3 gyerekkel elég könynne lehet....

eggyel még nem...

2010. máj. 3. 13:35
 16/40 A kérdező kommentje:
mondjuk azt a 3 gyereket nem úgy képzelném el, hogy 3* 4500 :)sajnos én is hajlamos vagyok a hízásra, most nagyon jól érzem magam, h ennyit fogytam, érthető, hogy élveznéd még
2010. máj. 3. 13:37
 17/40 anonim ***** válasza:
89%

Hááát én hármas ikreket várok.

Már most nagyon örülök nekik,de nagyon félek is...

Főképp hogy nagyon kicsik lesznek, aztán mert igy is 3 naponta látogatnom kell a kórházat,pedig még nagyon az elején vagyok.

Sokat görcsölök, és véreztem is

a hányásról nem is beszélek, de nem bánom, nagyon örülök, és mi azért tudtuk,hgy nem egy baba lesz, igy készültünk rá

2010. máj. 3. 13:37
 18/40 A kérdező kommentje:
:) Kedves utolsó! gratulálok Nektek! nagyon érdekelne, hogy telnek a napjaid, mi aggaszt a legjobban, hogy szervezed az életed, hogy fogadta a párod? írtnál nekünk pár sort, ha időd engedi? nagyon megköszönném
2010. máj. 3. 13:42
 19/40 anonim ***** válasza:
86%

kicsit off, de van az egyik adón egy olyan család, ahol kétszer szült az anyuka, előszörre kettes ikreket (két lányt), másodszorra 6-os ikreket :) (3 fiú, 3 lány) :))

A két nagyobb most 6 évesek, a 6 kicsi meg kétévesek :)

Annyira aranyosak és bámulatos milyen jó kis család :)

2010. máj. 3. 13:53
 20/40 anonim ***** válasza:
82%
Itt van róluk info: [link]
2010. máj. 3. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!