Ti csinálnátok már tesztet?
Figyelt kérdés
Holnap reggeli első vizeletből gondoltam csinálok egy tesztet. Van itthon egy Medi Lab. December 4-5.-re nem várom. Nagyon fájnak a mellbimbóim (még a melltartót sem tudom elviselni), ami sosem szokott. A hasam is fájdogál, mintha izomlázam lenne. Ha tehetném egész nap fel se kelnék, olyan fáradtnak érzem magam. Nagyon kíváncsi vagyok már, nem bírom ki a nemvárt napjáig. Ti mit gondoltok? Tesztelne már valaki?2012. nov. 30. 20:24
1/5 anonim válasza:
Tesztelnék, mert én sem bírnám ki, pláne, ha van több teszt otthon.
Amíg nem jön meg van remény :)
2/5 anonim válasza:
Hát tuti csinálnék tesztet, ha ilyen tüneteim lennének mert tuti én sem bírnám ki :)
3/5 anonim válasza:
Teszteltél Kedves Kérdező????????
4/5 anonim válasza:
Én is tesztelnék a helyedben! :)
34 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Még reggel fél 6 kor csináltam egy tesztet-mielőtt a családom felkel-de sajna negatív lett. Még van 4 napom. Hát nem tudom, a cicijeim még jobban fájnak mint eddig. Szurkál a hasam is, de ez nem csak babát jelenthet, bár az lenne. Mikor a kislányommal lettem terhes, semmi tünetem nem volt. A férjem ma reggel azt mondta, hogy kezd alakulni a melleim mérete, szerinte nőttek, nem tudom. Lehet híztam és oda rakódott.:) Kicsit még bízom benne azért. Ma reggel vettem még két tesztet, de csak akkor fogom megpróbálni ha késik. Köszi mindenkinek
2012. dec. 1. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!