Ti a helyembe csinálnátok még egy tesztet?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek lassan 3 hónapja.. Még annyira nem bíztam benne ezért amiútán elmúlt az első megvonásos vérzésem kb rá 10 napra csináltam egy tesztet ami halvány pozitív lett.. (igaz nem egyértelmű) rá egy két napra csináltam még egyet ami meg érvénytelen lett mert vmi fekete csík jelent meg a tesztcsíknál(szellemcsík??) 3. Tesztem pedig negatív lett.. Pár órára viszem ki kidobni, rásüt a nap és valami második csík megint lett rajta... Folytattam a tabit.. 2x hánytam a végefele.. 7napos szünetbe erős megvonásos vérzésem volt.: vasárnap-hétfő-kedd. Ebben a három napban erős volt.. Most meg már szinte semmi nincs ma.. De a bal mellem elkezdett szúrni.. Illetve a hasam is mintha peteérésem lenne(nincsen, de ahoz hasonlít) illetve leszakad a derekam, és fáradékony vagyok.. Most lehet, hogy nem tévedett a teszt és tényleg babás vagyok annak ellenére, hogy megjött? Vagy mi? Hétfőn megyek a nődokimhoz..2016. nov. 9. 15:06
1/4 A kérdező kommentje:
Ezeket a gyógyszereket szedtem: cataflam, saridon meg valami növényes köptetőt.
2016. nov. 9. 15:07
2/4 anonim válasza:
Bármi lehet igazából, biztosra már csak a doki fogja tudni megmondani.
3/4 anonim válasza:
Doki okosabbat mondana!
Viszont egy teszttel nem veszitesz semmit, maximum nyugalmat nyers esetleg magadnak!
4/4 anonim válasza:
Csinálj digitálissal, ott nincsenek kételyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!