Csinalnatok holnap reggel tesztet evvel a hovel? Alacsony az atlag hom, elozo honapban 36,2.
Szerintem ott nem volt ovud, ahol behúzta. Esetleg jóval később. Hanyadik próbálkozós ciklus ez?
Amúgy én nem tesztelnék de te az előzőben is teszteltél, veszíteni nem veszítesz semmit, csak kiábrándító a sok negatív teszt. Ovu teszten nem gondolkoztál még? Korábbi görbéket tudsz linkelni?
Elozo honapban kezdtem hot merni, akkor nem huzta be az ovut, de teszteltem, nagyjabol fedte egymast. Ezert nem vettem most ovu tesztet. Szerintem is kesobb lehetett, par nappal legalabbis tuti.
Mivel 24-25 napos ciklusaim vannak, igy ez a 13. honapunk, de a 16. ciklus. Kivizsgalasokon tul vagyunk, minden rendben. Es mar van egy gyerkocunk.
Elozo havi gorbe:
Koszi a valaszod!!! :)
Teljes verkep, 21. napi vervetel 2x, ferjem mintaja. Minden a legnagyobb rendben. Elvileg...lassan megyek hozza konzultaciora, hogyan tovabb. Gyogyszert nem javasol, ennyit egyeztettem most vele melben. A tobbit majd szoban. Amikor az elso gyerkoc sikerult, 21 napos ciklusaim voltak, a mostanra beallt 24-25 nap mar csucsnak szamit. :/
Valami javaslatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!