Szerintetek túlreagálom? Ti nem lennétek mérgesek?
Egész hónapban figyeltem, hogy mikor lesz ovum. Egész hónapot át LH teszteltem. Már kezdtem feladni, hogy nem is lesz ovum, mivel a 12. Napon szokott lenni de sokáig semmi nem történt. Na tegnap a ciklusom 20! napján erős hasszúrkálást éreztem, végre ovufájdalmat. Csináltam is 1 LH tesztet és bitang erősen pozitív lett. Örültem neki nagyon. A férjemnek is mutattam és egyértelműen a tudatára adtam, hogy na ma akcióznunk kell. ( nagyon szeretnénk 3. gyereket. Egyébként is, de idén építkezünk és feltétele a CSOKNAK. Addig nen kaphatjuk meg 1 hülye szabály miatt amíg nincs legalább 12 hetes a magzat)
Este amíg a 2 nagyobbat altattam addig a férjem elaludt. Próbáltam felkelteni de arra hivatkozva hogy fáj a feje nem kelt fel. Tudja ő is, hogy milyen fontos lett volna ez az alkalom mégis elhalasztotta. Nem biztos, hogy sikerült volna teherbe esnem, de az esélyt sem adtuk meg neki. :( nagyon csalódott vagyok. Utoljára vasárnap este voltunk együtt de minimális annak az esélye, hogy mostanáig épek legyenek azok a spermiumok. Várhatunk újabb 1 hónapot. Ti mérgesek lennétek?
51es
Miért ne sikerülne neki?Ha decemberben sikerült akkor valószínűleg eztán is sikerül idővel.
Többen írták, hogy miért kell megmondani a férjnek az ovu napját.Kerdem én minek titkolni?Ha egy pár közösen akar gyereket vállalni az alkalmas napok a baba gyártásra miért titkosak, főleg ha már több éve együtt vannak akkor a férj is simán ki tudja számolni mikor is van ott az idő,mert a saját felesége ciklusaval ziher tisztában van.
#53-as vagyok. Akkor mi a kérdés kérdező?
Túlreagáltad és nem, én nem lennék mérges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!