Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek túlreagálom? Ti...

Szerintetek túlreagálom? Ti nem lennétek mérgesek?

Figyelt kérdés

Egész hónapban figyeltem, hogy mikor lesz ovum. Egész hónapot át LH teszteltem. Már kezdtem feladni, hogy nem is lesz ovum, mivel a 12. Napon szokott lenni de sokáig semmi nem történt. Na tegnap a ciklusom 20! napján erős hasszúrkálást éreztem, végre ovufájdalmat. Csináltam is 1 LH tesztet és bitang erősen pozitív lett. Örültem neki nagyon. A férjemnek is mutattam és egyértelműen a tudatára adtam, hogy na ma akcióznunk kell. ( nagyon szeretnénk 3. gyereket. Egyébként is, de idén építkezünk és feltétele a CSOKNAK. Addig nen kaphatjuk meg 1 hülye szabály miatt amíg nincs legalább 12 hetes a magzat)

Este amíg a 2 nagyobbat altattam addig a férjem elaludt. Próbáltam felkelteni de arra hivatkozva hogy fáj a feje nem kelt fel. Tudja ő is, hogy milyen fontos lett volna ez az alkalom mégis elhalasztotta. Nem biztos, hogy sikerült volna teherbe esnem, de az esélyt sem adtuk meg neki. :( nagyon csalódott vagyok. Utoljára vasárnap este voltunk együtt de minimális annak az esélye, hogy mostanáig épek legyenek azok a spermiumok. Várhatunk újabb 1 hónapot. Ti mérgesek lennétek?

2018. febr. 28. 07:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
25%

51es

Miért ne sikerülne neki?Ha decemberben sikerült akkor valószínűleg eztán is sikerül idővel.

Többen írták, hogy miért kell megmondani a férjnek az ovu napját.Kerdem én minek titkolni?Ha egy pár közösen akar gyereket vállalni az alkalmas napok a baba gyártásra miért titkosak, főleg ha már több éve együtt vannak akkor a férj is simán ki tudja számolni mikor is van ott az idő,mert a saját felesége ciklusaval ziher tisztában van.

2018. febr. 28. 14:45
 52/59 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem veszekedtünk. Nem vágtam a fejéhez semmit.... korábban már írtam.
2018. febr. 28. 14:46
 53/59 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó. 11 éve élünk együtt. Van 2 szép gyerekünk. Nálunk teljesen természetes, hogy mindent tudunk egymásról...
2018. febr. 28. 14:48
 54/59 anonim ***** válasza:
34%

#53-as vagyok. Akkor mi a kérdés kérdező?

Túlreagáltad és nem, én nem lennék mérges.

2018. febr. 28. 14:59
 55/59 anonim ***** válasza:
24%
Nekem rosszul esett volna, de veszekedést nem ér a dolog. Mi is rajta vagyunk a babagyártáson, és a párom ugyanúgy harcra készen áll ha kell, mint én. Tudjuk mindketten,hogy ennek ez az 'ára'. Lehet hogy a párodat annyira nem érdekli a dolog.
2018. febr. 28. 15:27
 56/59 anonim ***** válasza:
51%
Egy pasit sem hoz lázban az, hogy "most azonnal csinàlj fel", ellenben ha jól lecumiztad volna, az biztos hatásosabb lett volna!
2018. febr. 28. 16:02
 57/59 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer fájt a feje, és bealudt, de rögtön nem akar gyereket :) következtetés levonva...
2018. febr. 28. 16:08
 58/59 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el csak a kérdést, szerintem ez ismét egy provokáció!
2018. febr. 28. 20:47
 59/59 A kérdező kommentje:
Nem provokáció utolsó. Mindegy túl vagyok rajta. A válaszok voltak igencsak provokálók. Mindegy...
2018. febr. 28. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!