Ti a 18 éves lányotoknak javasolnátok, úgy, hogy éltétek már át??(ok:férjed átvert, mikor megtudta, hogy terhes vagy lelépett) vagy mellette állnátok, hogy fel szeretné nevelni?
Nem. Én éltem már át, 17 évesen. Szülői hatásra. Azóta is bánom. Életem legrosszabb döntése volt, hogy belementem, s nem álltam ki magamért, illetve a meg nem született gyermekemért. Ennek már 15 éve, de még mindig "kisért"
2016. dec. 4. 16:28
2/15 anonim válasza:
Nem, én segítenék neki felnevelni.
2016. dec. 4. 16:29
3/15 anonim válasza:
Mellette állnék, ha fel szeretné nevelni. Nekem sosem volt abortuszom és nagyon remélem nem is lesz (csak akkor ha beteg lenne a baba vagy az én életem veszélyezteti). Büszke lennék rá amiért vállalja a felelősséget és nem futamodik meg. Mindenben segíteném amiben csak tudnám.
2016. dec. 4. 16:29
4/15 anonim válasza:
Természetesen támogatnám, mint minden normális szülő. Nem értem hogy juthat eszébe valakinek rábeszélni a lányát az unokája megölésére.
2016. dec. 4. 16:34
5/15 anonim válasza:
Aborsztusz ellen
2016. dec. 4. 16:35
6/15 anonim válasza:
Ha fel akarná nevelni, támogatnám, de a kikötésem, hogy a sulit be kell fejeznie, és tanuljon tovább. Természetesen ebben is támogatnám. Viszont a bulikat nagy ívben felejtse el.
Ha gyereket akar, akkor építse fel az életüket, tanuljon, dolgozzon, legyen kötelességtudó, ne bulizzon. Bulizással nem lehet gyereket nevelni.
2016. dec. 4. 16:44
7/15 anonim válasza:
Szerintem a lányom nem szülne 18 évesen végzettség,pénz nélkül gyereket. Nem beszélném rá az abortuszra,de felvázolnám neki, azt hogy mi mennyibe kerül.
2016. dec. 4. 17:01
8/15 anonim válasza:
Nem. Számomra a te "okod" sem ok!
Anyukámat apám 11 éven át átverte, végül lelépett, anyámnak neg kellett volna ölnie engem?
2016. dec. 4. 17:42
9/15 anonim válasza:
Nem éltem át,nem is fogom csak ha beteg lenne a baba (lehet még akkor se?!nem tudom...).
Lányomra bíznám a döntést,de suli és munka...Lepontoztok vagy sem,nekem ne szüljön még egy gyereket,akit fel kell nevelnem. Örülnék ha megtartaná,de nem a mi kontónkra. Nyilván ha csak 4órában dolgozna,támogatnám,de se buli,se haverozás nem lenne ha megszületil a baba. Havi egy mozi vagy du i barátozás oké,de más nem. Tehát ha tényleg felelősséget vállal a babájáért.
2016. dec. 4. 18:01
10/15 anonim válasza:
Hát én nem tudnék erre a kérdésre igent, vagy nemet mondani a körülmények ismerete nélkül. Szerintem fontosak, h milyen a lányod, milyenek az életkörülményeitek. És alaposan át gondolnám, átgondoltatnám a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!