Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek túlreagálom? Ti...

Szerintetek túlreagálom? Ti nem lennétek mérgesek?

Figyelt kérdés

Egész hónapban figyeltem, hogy mikor lesz ovum. Egész hónapot át LH teszteltem. Már kezdtem feladni, hogy nem is lesz ovum, mivel a 12. Napon szokott lenni de sokáig semmi nem történt. Na tegnap a ciklusom 20! napján erős hasszúrkálást éreztem, végre ovufájdalmat. Csináltam is 1 LH tesztet és bitang erősen pozitív lett. Örültem neki nagyon. A férjemnek is mutattam és egyértelműen a tudatára adtam, hogy na ma akcióznunk kell. ( nagyon szeretnénk 3. gyereket. Egyébként is, de idén építkezünk és feltétele a CSOKNAK. Addig nen kaphatjuk meg 1 hülye szabály miatt amíg nincs legalább 12 hetes a magzat)

Este amíg a 2 nagyobbat altattam addig a férjem elaludt. Próbáltam felkelteni de arra hivatkozva hogy fáj a feje nem kelt fel. Tudja ő is, hogy milyen fontos lett volna ez az alkalom mégis elhalasztotta. Nem biztos, hogy sikerült volna teherbe esnem, de az esélyt sem adtuk meg neki. :( nagyon csalódott vagyok. Utoljára vasárnap este voltunk együtt de minimális annak az esélye, hogy mostanáig épek legyenek azok a spermiumok. Várhatunk újabb 1 hónapot. Ti mérgesek lennétek?

2018. febr. 28. 07:07
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
70%

Igazad van! Már rég terhesnek kéne lenned, ha nem igyekszel, àpr. 8án még a kormányt is leválthatják, aztán hiába lesz 3.gyerek,ha már nem kapsz érte lóvét! 😊

(🤢)

2018. febr. 28. 11:20
 32/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A 22esnek szívből gratulálok. A 23as szinte leírta a mi helyzetünket 1 az egybe. Látszik mennyire ugrotok a csok témára mivel őt is lepontoztátok. Nem tudom " értelmes" felnőtt anyákban hogy van ennyi rossz indulat? Mit gondoltok? Csak azért mert 3.nak születik 1 gyermek nem fogjuk szeretni? Mert ti nem szeretitek a 3. Gyereketeket? Abszurd ami itt megy.
2018. febr. 28. 11:20
 33/59 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagyok anya.

Nő vagyok.

Egy gyereket sem akarok.

Erre varrjál gombot.

2018. febr. 28. 11:21
 34/59 anonim ***** válasza:
36%

aki megkapja a CSOK 10+10 milliót meg a 99ezres adókedvezményt, annak ezek nélkül is telik felnevelni 3 gyereket. Látszik a pénzügyi háttérrel nem vagytok tisztában csak vagdalkoztok.

És még mindig inkább egy dolgozó, 3 gyerekes párnak jusson az adóforintjaimból, mint a soron 8. gyerekét szülő, egyetlen percig se dolgozó mariskának, akinek a férje is közmunkás.

Arról nem beszélve, hogy egy normális országban nem kellene ilyen segélyeket osztogatni, mert normális fizetésből 5 év spórolással fel lehetne építeni egy házat, vagy legalább az önrészét össze lehetne szedni egy (nem 25 év futamidejű) hitelnek

2018. febr. 28. 11:24
 35/59 anonim ***** válasza:
60%

"Csak azért mert 3.nak születik 1 gyermek nem fogjuk szeretni? Mert ti nem szeretitek a 3. Gyereketeket?"

Nem a 3.-on van a hangsúly, hanem hogy a CSOK miatt kell gyorsan "elkészülnie"...

Értelmes ember nem azért "gyárt" gyereket, mert határidős a csok igénylés, hanem mert szeretne 3 vagy több gyereket, és ha már VAN, akkor igénybe veszik a csokot...

2018. febr. 28. 11:26
 36/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm 36os. Igen sokan nincsenek tisztában ennek a dolognak a jogi hátterével. Nagyon kevés réteg kaphatja meg ezt a támogatást. Már mondtam, hogy amúgy is lett volna 3. Babánk, szívből szeretnénk még 1et. Van egy 7 évesen és egy 5 évesem. Dolgozunk a férjemmel nem keveset, hogy a gyerekeinknek mindent meg tudjunk adni. De kár is itt magyarázkodnom, nem is szeretnék.
2018. febr. 28. 11:38
 37/59 anonim ***** válasza:
76%

A Csok dologra nem reagálok. Mindenkinek a saját döntése, hogy mit miért tesz.

Nekem is volt hasonló tapasztalatom. Egy éve próbálkozunk a babával, első baba lenne. 3 hónapja csinálom a teszteket, és múlt hónapban minden második nap együtt voltunk, az ovu teszt nem volt pozitív, így aztan a 15-ik ciklus nap után nem is voltunk együtt, a 16-ik napon mintha éreztem volna, hogy együtt kéne lennünk, de lusták voltunk, fáradtak és lám-lám az nap este lett pozitív a teszt. Aztán elég durcásan hangoztattam, hogy ez így nem jó, bla bla bla. Nem csináltam csetepatét, nem volt vita. De magamtól rájöttem, hogy nem kell így kezelni a dolgot, mert ez a páromnak is kellemetlen, nem vonzó és bármennyire is szeretne ő is apa lenni, nem csinálhatom ezt meg vele.

Magamtól rájöttem, hogy nem jó ötlet, hogy kényszeressé váljon az együttlét. Igazából így is vágtunk bele, ezzel az elhatározással.

Jelenleg próbálkozunk tovább, megyek hamarosan orvoshoz, és megbeszéltük a férjemmel, hogy egy ideig nem csinálok ovu tesztet sem. Hogy miért? Mert legbelül úgy éreztem, hogy kicsit már rágörcsöltem.

És a másik dolog, ezt fogadd meg szerintem, ha csinálsz is tesztet, magadnak csináld, ne szaladgálj a párodhoz vele, már az elveszi az együttlét igazi örömét.

Én egyszer hangoztattam, hogy na most kell együtt lennünk, és nekem sem volt olyan jó.

Ha látod, hogy a teszt pozitív, csábitsd el, és szexeljetek. Ennyi.

Sok sikert!

2018. febr. 28. 11:43
 38/59 anonim ***** válasza:
51%
Valahol megértelek.2evet vártunk a babára.Voltak hullámvölgyek a sikertelenség miatt.Ahogy így megfogalmaztad sajnos tényleg úgy érződik mintha a csok és a ház volna a fontosabb a gyerek ennek csak a mellékterméke.
2018. febr. 28. 11:48
 39/59 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 32-es. Az értelmiségi szinted 0.

Nem arról van szó, hogy egy nő azért hallgatja el, hogy mikor ovulál mert a tudta nélkül akarja magát felkoppintatni.

Most arról van szó, hogy egy házaspár gyereket AKAR, és hogy ne legyen a dolognak gyerekgyártás szaga, és az apa ne érezze hogy neki bizonyos napokon kényszerből teljesíteni kell az ágyban, ezért nem kell tudni róla neki hogy melyek az esélyes napok. Neki nem kell ezen görcsolni, csak élvezni hogy ezeken a napokon (is) anyuka berántja az erdőbe vagy a fürdőbe vagy a konyhapultra.

2018. febr. 28. 11:54
 40/59 A kérdező kommentje:
Nem veszekedtem a férjemmel e miatt ha erre gondoltok. Szó sincs róla! Magamban rendeztem le a csalódottságomat ennyi.
2018. febr. 28. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!