Szerintetek túlreagálom? Ti nem lennétek mérgesek?
Egész hónapban figyeltem, hogy mikor lesz ovum. Egész hónapot át LH teszteltem. Már kezdtem feladni, hogy nem is lesz ovum, mivel a 12. Napon szokott lenni de sokáig semmi nem történt. Na tegnap a ciklusom 20! napján erős hasszúrkálást éreztem, végre ovufájdalmat. Csináltam is 1 LH tesztet és bitang erősen pozitív lett. Örültem neki nagyon. A férjemnek is mutattam és egyértelműen a tudatára adtam, hogy na ma akcióznunk kell. ( nagyon szeretnénk 3. gyereket. Egyébként is, de idén építkezünk és feltétele a CSOKNAK. Addig nen kaphatjuk meg 1 hülye szabály miatt amíg nincs legalább 12 hetes a magzat)
Este amíg a 2 nagyobbat altattam addig a férjem elaludt. Próbáltam felkelteni de arra hivatkozva hogy fáj a feje nem kelt fel. Tudja ő is, hogy milyen fontos lett volna ez az alkalom mégis elhalasztotta. Nem biztos, hogy sikerült volna teherbe esnem, de az esélyt sem adtuk meg neki. :( nagyon csalódott vagyok. Utoljára vasárnap este voltunk együtt de minimális annak az esélye, hogy mostanáig épek legyenek azok a spermiumok. Várhatunk újabb 1 hónapot. Ti mérgesek lennétek?
Rad igen. Annyira kiabrandito ez az egesz.
Mi akkor hasznaltuk ki a szocpolt, amikor megvolt a harom gyerek. Nem is akartuk, a kicsi is 2 eves volt, de az ismerosok eroltettek.
Ez, amit te csinalsz, nonszensz.
Valószínűleg nem kerültél ilyen helyzetbe aminek örülhetsz. De egy kicsit próbálj már belegondolni a mi helyzetünkbe. Sürgető az építkezés számunkra idén szeretnénk beköltözni. Ha most sikerült volna a baba az azt jelentette volna, hogy május végén lettem volna 12 hetes csak akkor tudtuk volna felvenni a csokot. De így kitolódik még messzebbre.
Mielőtt kioktatnál, hogy miért nem gondolkoztunk ezen hamarabb, elárulom, hogy tavaly június óta próbálkozunk. Decemberben volt 1 missed abom. Ez az első hónap hogy azóta szabad próbálkoznunk.
Elöször is szégyelld magad, hogy anyagi elönyök (csok) miatt akarsz ennyire gyereket.
Másodszor az, hogy egy meghatározott napon KELL szexelni, minden hangulatot megöl, ez közel áll a megeröszakoláshoz.
Harmadszor, ha a férjed alszik, mert fáj a feje, akkor nehogy már erövel akard szexre kényszeríteni!
Negyedszer, ha ezt velem csinálnád meg, akkor a következö ilyen akció utána beadnák a válókereseret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!