Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek túlreagálom? Ti...

Szerintetek túlreagálom? Ti nem lennétek mérgesek?

Figyelt kérdés

Egész hónapban figyeltem, hogy mikor lesz ovum. Egész hónapot át LH teszteltem. Már kezdtem feladni, hogy nem is lesz ovum, mivel a 12. Napon szokott lenni de sokáig semmi nem történt. Na tegnap a ciklusom 20! napján erős hasszúrkálást éreztem, végre ovufájdalmat. Csináltam is 1 LH tesztet és bitang erősen pozitív lett. Örültem neki nagyon. A férjemnek is mutattam és egyértelműen a tudatára adtam, hogy na ma akcióznunk kell. ( nagyon szeretnénk 3. gyereket. Egyébként is, de idén építkezünk és feltétele a CSOKNAK. Addig nen kaphatjuk meg 1 hülye szabály miatt amíg nincs legalább 12 hetes a magzat)

Este amíg a 2 nagyobbat altattam addig a férjem elaludt. Próbáltam felkelteni de arra hivatkozva hogy fáj a feje nem kelt fel. Tudja ő is, hogy milyen fontos lett volna ez az alkalom mégis elhalasztotta. Nem biztos, hogy sikerült volna teherbe esnem, de az esélyt sem adtuk meg neki. :( nagyon csalódott vagyok. Utoljára vasárnap este voltunk együtt de minimális annak az esélye, hogy mostanáig épek legyenek azok a spermiumok. Várhatunk újabb 1 hónapot. Ti mérgesek lennétek?

2018. febr. 28. 07:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező megértelek, én is voltam ilyen helyzetben. Nem 3. baba és CSOK, hanem első babát szerettünk volna.

Nem jött össze spontán, így először ovu teszt és hőmérő, majd orvos, aki csinálta hónapról hónapra az ultrahangos cikluskövetést gyógyszerrel megtámogatva, és mindig mondta na MOST KELL együtt lenni. Hazamentem és hajrá, ha volt kedv ha nem, "babagyártó" napnak hívtuk.

Eredmény: két év próbálkozás után sem lett baba, elhidegültünk és válás lett a vége.

Azóta megismertem a második férjem, akivel szintén két év kellett, hogy sikerüljön a baba, itt már volt inszeminációk sora, műtétek, stb... de soha egyszer sem ovu teszteltem vagy hőmérőztem és párszor mondtam neki nem számít milyen nap van, mennyire lenne fontos, hogy együtt legyünk, csak akkor szeretkezzünk, ha tényleg kívánja. Mondjuk ezzel a részével nálunk sosem volt gond szerencsére, általában heti 5-6x együtt voltunk. Most a terhesség alatt persze más a helyzet, de remélem utána megint visszaáll minden.

2018. febr. 28. 12:57
 42/59 A kérdező kommentje:
Gratulálok szívből kedves utolsó. Nem úgy kell elképzelni minket sem, hogy napi szinten az ovu a téma. Tegnap az volt igen nem szépítem. 1 nap van a 30ból amikor esélyünk van rá. És tudjuk milyen nagyon piszok lassan telik minden hónap amikor valaki babát szeretne de nem jön. Ráadásul 10 hetes magzati korban genetikai vizsgálaton is részt veszünk. Ha beteg a baba akkor nem tarthatom meg. 50% rá az esélye. :(
2018. febr. 28. 13:12
 43/59 anonim ***** válasza:
48%
első készenléti fokig kell eljutni, utána kapod meg a csokot!
2018. febr. 28. 13:14
 44/59 A kérdező kommentje:
Szerződést attól kell írni előtte.
2018. febr. 28. 13:33
 45/59 anonim ***** válasza:
49%

de lehet kérni háromra, attól, hogy most csak kettő gyerek van.

sokan aláírják előre több gyerekre, szóval nem értem mire vártok, ha akarjátok

2018. febr. 28. 13:39
 46/59 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy 1 hülye szabály miatt amit hosszú részleteznem itt, nem kaphatjuk meg csak ha meg van a 3. Baba. Hiába vagyunk házasok, vannak buktatók.
2018. febr. 28. 13:47
 47/59 anonim ***** válasza:
mindketten elmúltatok 40?
2018. febr. 28. 13:48
 48/59 anonim ***** válasza:
Es mit csinalsz, ha tobbe nem sikerul teherbe esned?
2018. febr. 28. 13:49
 49/59 anonim ***** válasza:
29%
Mit csinálna? Majd vesz önerőből egy nagy családi házat. Hiszen aki 3 gyereket akar, az nincs rászorulva valójában a 10+10 millióra meg a 99 ezres adókedvezményre sem, nem?!
2018. febr. 28. 13:51
 50/59 anonim ***** válasza:
92%

A CSOK-os részre nem reagálnék, azzal kapcsolatban már kaptál elég hideget.meleget itt.

De, mint nő, mint anya, és mint feleség...NAGYON csúnyán túlreagáltad. Nekünk 2,5 évbe telt mire megfogant a kisfiunk, de soha nem viselkedtünk így egymással. Tönkre fogod tenni ezzel a hozzáállással a házasságodat.

2018. febr. 28. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!