Negativ vagy pozitiv?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Par mpre ki jött a halovany + utana eltünnt. 33ciklusnapon vagyok, a ciklusaim 29naposak. Az előbb teszteltem. Korai volt meg a teszt keves lehet a hcg? Egyebkent 3nappal ezelőtt voltbarna folyas ugymond a fehernemümön. A höm allandoan fent van 36.7 van mikor eleri a 37is. Alaphőm van mikor a 36ot sem eri el :-D csatolok fotot. Köszi
2018. febr. 22. 16:35
31/50 anonim válasza:
Hányadik napon vagy???
Látod, ami pozi azt nem kell szerekszteni.. Egy rossz minőségű, homályos képen is látni legalább valamit...
Halkan grat
:)
32/50 anonim válasza:
nem akarok ünneprontó lenni, de ma már feb 26 van, a kérdés kiírása óta eltelt 4 nap... 8 napja késik... hacsak nem késői peteérésed volt, akkor rég nem ilyennek kellene lennie. Gépről vagyok igaz, szóval nem tudok ránagyítani, és nagyon kicsi a kép, de így se látok igazából semmit :( Jobb képed esetleg nincs? De mindegy is, ha te valóban látsz rózsaszín csíkot, akkor szuper.
33/50 anonim válasza:
Én még mindig nem làtok rajta semmut, de biztos ott van, ha már gratulàlnak...
Mondjuk ennyi késésnél - jobban-kéna mutatnia!
34/50 anonim válasza:
36/50 anonim válasza:
Nagyon nem ilyennek kéne lennie. 8 naap késésnél már erősebbnek kéne lennie a második csíknk! Bocsi de ilyen halvány akkor szokott lenni, ha méhen kívüli...nézesd meg magad minél hamarabb!
37/50 A kérdező kommentje:
2018. febr. 27. 11:05
38/50 anonim válasza:
Na ez már tényleg egyértelmű :) Gratulálok :)
39/50 anonim válasza:
Jéj, szurkoltam neked :-) gratulálok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!