5-6 hetes terhes vagyok, ovulácios teszt mikor pozitív lett (délután), akkor voltunk együtt (este), másnap délben pedig már negatív volt a teszt. Aznap már nem voltunk együtt. Szerintetek kisfiú vagy kislány lesz?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 00:37
1/8 anonim válasza:
16-20. Héten kiderül !! :) nyugi
2/8 anonim válasza:
Az lesz, amilyen kromoszomju sperma celba ert. Idotol, kivanossagtop, hasmerettol es formatol fuggetlenul. Majd az uh megmondja, es meg az sem lesz biztos. Akkor biztos ha kint van. Fogjatok.fel
3/8 anonim válasza:
Én úgy hallottam ,hogy ilyenkor több eséllyel fogan fiú,mint lány,mivel viszonylag rövid idő alatt kell eljutnia a spermiumnak és az xy gyorsabb,mint az xx. ( x kromoszóma nehezebb ezért lassabb) de mindez nincs bebizonyítva ,vagyis nem szabályszerű,hogy biztos ,hogy fiú lesz.
4/8 anonim válasza:
A mi esetünk is ugyan ez volt, 2x is. Mind 2x fiút szültem. :)
5/8 anonim válasza:
12.héten kiderül. Ha a “legendát” nézzük, akkor fiú. Mi is most így voltunk együtt ahogy leírtad:).
6/8 anonim válasza:
Nalam is ugyan igy volt ! Este 7 kor pozitiv lett akkor este voltunk egyutt masnap delutan 1-2 ora fele es este is negativ volt az LH tesztem. Egyenlore varom az eredmenyt hogy sikerult e teherbeesni :))
7/8 Korkin válasza:
Kedves Kérdező!
Vegul fiu vagy lany lett.
Mi ugyan így voltunk egyutt most es fiut szeretnenk :) remelem sikerult..
Koszia valaszt
8/8 anonim válasza:
4es válaszoló vagyok. Azóta újra szültem, ismét fiút. Megintcsak ovu napján voltunk együtt. Kislányt szerettünk volna, de imádjuk a legkisebb fiúnkat is. Már 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!