Ilyen melegben már lehet csak rövidgatyóban és szoknyában, harisnya nélkül a 2,5 éves kislány? Kell még zokni a szandihoz? És hogyan véditek, bekenitek naptejjel, ha kint játszik és éri a nap is délelőtt vagy késő délután?
17 hónapos fiammal ma voltunk kinn délelőtt és annyira meleg van, hogy Ő egy ujjatlan napozót kapott, kis zoknit adtam rá de csak azért mert nem viseli el a szandált zokni nélkül.
szerintem nyugodtan legyen harisnya nélkül.
és igen mielőtt kimentünk volna be kentem napvédővel.
Szia!
2 éves kislányom ma egy szál pólóban és rövidnadrágban volt lent délelőtt a játszótéren. Zoknit már nem adtam rá, mert nagyon hamar lesz pöttyös a melegtől. Nagyon jól érezte magát. Persze induláskor bekentem 50-es faktorú naptejjel.
Igen elég a rövidnaci, szoknya harisnya nélkül. Ugyanúgy öltöztesd, mint amiben Te jól érzed magad. Én csak azért adok zoknit a szandálhoz, hogy ne rugja le a lábujjait. Én ma sem (és a héten egyáltalán nem) vittem le a nagy melegben, reggel 8-kor voltunk lenn játszótéren és 5 óra után megyünk le ismét. Naptej feltétlenül kell és vékony nyári sapi is. A lányomnak olyan van (tudom ajánlani nagyon), mint egy baseball sapi, tehát van siltje, hátul meg tarkóvédős.
Most már csak azt nem értem, miért kell "leordítani" a kérdezőt, mert megkérdezte....????
2 éves kislány anyukája.
Azt hittem vicc ez a kérdés, de ezek szerint komoly. 15 hós lányom ma egy szál bodyban volt. Se zokni, se semmi. Fején kalap, testén 50 faktoros krém.
Annyira sajnálom az agyonöltöztetett gyerekekeket, rossz rájuk nézni sokszor. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!