Miben vigyem ki a 10 hónapos babámat? Úgy érzem délelőtt túlöltöztettem. Harisnya, vastag nadrág, kombidressz, póló, kabát, sapka
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 16:26
1/7 anonim válasza:
Igen, ez egy picit sok :) Elég a harisnya, sima naci, vagy farmer. Body lehet hosszú ujjú, rá egy kötött kardigán vagy hasonló és egy vékony , simlis sapi pl. :) Kabát, vastag cucc nem kell, max egy takaró a biztonság kedvéért :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 24. 16:31
3/7 anonim válasza:
Én már nem adok harisnyát és vastag nadrágot sem. Kabátból is csak farmert vagy valami vékony tavaszit. Most délután egy melegítőnadrág, hosszúujjú body és a melegítő felső volt rajta (mondjuk belül bolyhos elég meleg melegítő). Volt nálam egy mellény szükség esetére de nagyon meleg van.
4/7 anonim válasza:
Én ruhácskát adtam ma rá a rövid bodyra, harisnyával és egy vékony pulcsi+sapi és vékony takaró. Szóval semmi naci meg ilyenek, csak harisnya és takaró. Nagyon meleg van, én pólóban voltam.
5 hónapos
5/7 anonim válasza:
Huh, ez sok egy kicsit.
Mi így voltunk ma kint: farmer, body, póló, vékony tavaszi kabát, vékony sapka, cipő.
15 hónapos.
6/7 anonim válasza:
Kedves anyukák! Ne magatokat nézzétek, akik mozogtok, cipelitek a babát+ játékait..., szóval az öt hónapos és még a tíz hónapos baba sem mozog, nekik mindíg egy plusz réteg kell. Vagyis, ha én kibírom még a hosszú nadrágot, akkor ő is alá, vagy fölé valamit. Én is pólóban voltam ma, de árnyékban éreztem, hogy kibírok egy pulcsit is. Így a 7 hós babámon volt egy alap bady rugival, + egy kötött ilyen kintre való rugi+ vékony sapi.
7/7 anonim válasza:
Mindig egy réteggel több kell mint ami rajtad van. Az pont jó, plusz takaró, mert még közel sem olyan mozgékonyak, hogy ülés közben ne kelljen. Nekem is kéne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!