X-epil teszt, ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Szerintem inkább csak telefonról lehet látni, azt is csak úgy h max fényerőn meg forgatva...
30ik ciklusnapon vagyok. Ma délután csináltam a tesztet igaz nem koncentrált vizeletből :/
30-35 napok szokott lenni a ciklusom, nem tudom mikor lehetett ovum.
2018. febr. 10. 18:40
2/15 anonim válasza:
Én halványan látok valamit, ha felhúzom a fényerőt. Szorítok!
3/15 anonim válasza:
Próbáld meg holnap első vizeletből.
4/15 anonim válasza:
Ezek a kérdések mindig olyan nevetségesek. Mi a jelentősége egyébként ha valaki lát egy rossz fotón valamit, valaki meg nem? Ettől nem lesztek terhesek ha nem vagytok azok és nem lesztek nem terhesek ha azok vagytok, nem? :o
6/15 anonim válasza:
Ez teljesen negatív. Ha pozitív, azt nem kell max fényerőn, jobbra-balra forgatni. Hiába akarsz belelátni dolgokat. Első vizeletből tesztelj, és hidd el, fel fog tűnni, ha pozitív
8/15 anonim válasza:
Ez tök negatív. Majd legközelebb! 😊
9/15 anonim válasza:
semmi.nekem délutániból erős volt
10/15 anonim válasza:
Én mintha látnék, de a nyakamat nem tenném rá.
Amúgy nekem első vizeletből még 2 héttel a mensim elmaradása után is nagyon halvány volt a tesztem.Szóval holnap reggel esetleg pár nap múlva tesztelj újra ha nem jön meg.
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!