X-epil teszt, ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Szerintem inkább csak telefonról lehet látni, azt is csak úgy h max fényerőn meg forgatva...
30ik ciklusnapon vagyok. Ma délután csináltam a tesztet igaz nem koncentrált vizeletből :/
30-35 napok szokott lenni a ciklusom, nem tudom mikor lehetett ovum.
2018. febr. 10. 18:40
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Holnap reggel tesztelek aztán meglátjuk..
2018. febr. 10. 20:40
12/15 anonim válasza:
Max.fènyerőn,forgatva...úgy lehet az ösdzes negatív teszten lehet látni valamit...
Ez itt negatív!
13/15 anonim válasza:
Sajnos nekem az x-epilen mindig megjelenik egy csík, a reagens helye. Ez a teszt negatív, de nem azt jelenti, hogy nem lesz pozitív néhány nap múlva.
14/15 A kérdező kommentje:
Holnap még elhasználom a másik X-epil t aztán várok, vagy meg jön vagy ha nem akkor tesztelek majd hétvége felé. :)
2018. febr. 10. 20:56
15/15 anonim válasza:
Az 1. Teszt teljesen negativ. A pozi teszt egyertelmu. Lett valtozas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!