Segitsegetekre lenne szükségem. Teszt kérdés. Mit láttok?
Ma vagyok a nem várt napján, 12 napon voltam uhn, akkor kaptam ovitrrlle 250 injekciót, plusz most utrogestant. A doki azt mondta nem várt napján teszteljek, ha negatív hagyjam abba az utort. A kep frissen készült meg nem tapasztaltam ilyet. Köszi a válaszokat!
Lehet érdemesebb lenne egy érzékenyebb tesztet nézni, főleg ha fontos a gyógyszer miatt, hogy minél hamarabb tudd a választ. Nekem pl a veet-es olcsó 300ft-os vizeletbe mártós teszt (nem tudom neked az van e de a kép alapján hasonlít) még javában negatívot (vagy ilyen eldönthetetlent mutatott) majd mivel elbizonytalanodtam délután csináltam egy drágább (predict early) tesztet ami délutáni vizeletből már egyértelműen pozitívat mutatott. Kíváncsiságból 3 nappal később felhasználtam az otthon maradt középkategóriás 600ft-os rose tesztet ami ugyan mutatta de csak halványan. :) Szóval így az elején még sokat számít a teszt érzékenysége is...
Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!