Kedves édesanyák, kismamák! A segítségetekre lenne szükségem! (? )
Fogamzásgátlót szedek, már több mint 2 éve. Eddig nem is volt semmi gond, na már most, február 22-én megjött, 26-án együtt voltam a párommal, belém is élvezett valamennyire. Akkor épp egy erős antibiotikumot ettem, a szervezetem eléggé le volt gyengülve. Erre rá, 1-2 héten belül hasszurkálás, azokat a szagokat éreztem, amit eddig nem, "mindjárt megjön" érzésem volt, ami azóta is van, rengeteget alszok, és azóta már 2 egymást követő reggelen hánytam, és nagyon kívánós vagyok. Csináltam egy tesztet (igaz nem az első vizeletből, hanem másodikból), amin ha akarom látni ott van a csík, ha nem akarom látni nincs ott. Még van hátra pár szem gyógyszerem, azt megeszem, és tesztelek még amikor meg kellene jönnie. Igazából azért írtam le, hogy érdeklődjek, járt-e már hasonlóan valaki? Nem koraiak még a tünetek ha baba is van a dologban?
Bocsi hogyha hosszú lett, és köszönöm hogy elolvastad!
együttlét után 2 héttel megbízható a teszt eredménye.
ha így vagy úgy, de látod akkor ott van az a csík, negatív tesztnél akárhogy bámulhatod:)..
pont itt tartok én is. 3szor pisiltem tesztre 3 nap alatt, mind pozitív. erős szagok, émelygés, mellfeszülés, megvan minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!