Nagy szükségem lenne a segítségetekre! Szerintetek mitől lehet? Lehet beágyazódás? Mikor érdemes akkor tesztelni? Volt olyan aki a menszi alatt esett teherbe? Mikor tesztelt?
Ismerek olyan csajt akinek menstruáció végefelé volt a peteérése és épp azért nem sikerült összehozniuk a babát hosszú évkig.
Anno a nők nem éreztek semmit, se peteérést, se beágyazodást se semmit.onnan tudták hgy babát várnak hogy kimarad a vérzésük.Mi változott? érzékenyebbek a nők ,ennyire figyelnek a jelekre vagy csak bebeszélik maguknak
A 2 év alatt hőmérőztél és használtál már ovu tesztet? Tudod, hogy kb. mikor szokott lenni a peteérésed?
Én arra tippelek, hogy inkább most lesz pé-d...
Tegyük fel,neked épp mensi alatt volt peteérésed(nem valószinű de tegyük fel)Azóta 6 nap telt el,nagyon kevés idő a beágyazódáshoz.Nem lehet beágyazódás mert a megtermékenyüléstől 7-10 nap múlva történik meg a beágyazódás.Szóval ha esetleg sikerült így mensi alatt teherbe esned,akkor a beágyazódás jövőhét elején-közepén fog megtörténni.Szóval nem beágyazódástól van tüneted.
Szerintem is inkább most fogsz ovulálni.
Bár még azt is korainak tartom....30 napos ciklusnál....
Azért próbálkozzatok tovább:))
32 hetes kismama.
Nem terhességtől fáj a hasad az tuti!
Bármi mástól viszon tigen,mondjuk most lesz egy sikeresebb tüszőrepedésed,van olyan is,hogy egyszerre több tüszőből szabadul ki érett petesejt.Tudod,ebből lesznek az ikrek:))Lehet neked ez pont egy ilyen hónap lesz ki tudja....Tessék próbálkozni.:))))
Tesztelni csak akkor érdemes,ha nem jön meg a következő mensid.
32 hetes km
Pontosan!
A Closty meghozta a hatást.Lehet eddíg fel sem tünt neked a peteérés mert nem okozott tünetet vagy nem is volt peteérésed.(ezért kaptál Clostyt)
De most a Clostytól beindult a peteérés és attól érzed a hasfájást.Szerintem ez lesz.Húzzatok bele de gyorsan:)))
Jaaaj és mérd a hődet!!!!Azzal alátámasztod a peteérésedet!
32 hetes km.
Kismami vagyok:amikor lejebb megy a hőd,akkor az jelzi,hogy megérett egy tüsző(vagy több)ez a peteérés időszaka úgy 1-2-3 nap is lehet.Tehát ekkor alacsonyabb a hőd az átlagtól.Innentől lehet akciózni!Amikor azt látod,hogy egyik reggel felugrik a hőd,magasabbra mint az alaphőd volt,vagy csak egy kicsit is de felugrik,akkor az azt jelenti,hogy meg is repedt az érett tüsző.Ez az ovuláció.Ezen a reggelen kéne,hogy a már benned lévő kiskatonák eljussanak a petesejthez:))
Nyugi,fog ez menni.Ez a hőmérőzés lényege.Ha felugrik a hőd,akkor tuti volt ovud is.
Szóval ha neked most leesett a hőd,kezdjetek akciózni,és mérd minden reggel,szerintem hétfőig felugrik a hőd,és lesz ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!