Segitsegetekre lenne szükségem. Teszt kérdés. Mit láttok?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a nem várt napján, 12 napon voltam uhn, akkor kaptam ovitrrlle 250 injekciót, plusz most utrogestant. A doki azt mondta nem várt napján teszteljek, ha negatív hagyjam abba az utort. A kep frissen készült meg nem tapasztaltam ilyet. Köszi a válaszokat!
2018. febr. 9. 07:58
11/27 anonim válasza:
Szerintem meg egy tök elázott teszt, szürke csíkkal. Semmi színe nincs.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A teszt nincs elazva, frissen készült rola a kep, meg fel sem szivodott rendesen. 10 mpig tartottam a vizeletben. Amugy ha biztos vagyok valamiben nem fogom kiírni a kérdést, h mas járt - e mar igy esetleg.
2018. febr. 9. 10:19
13/27 anonim válasza:
En varnek meg 2 napot. Sajnos sanszos, hogy ez nem igazan pozitiv.
Drukkolok, hogy valoban baba legyen!!
14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. En sem nagyon bizom benne, csak így fogalmam sincs hagyjam e abba az utrot vagy sem 😓
2018. febr. 9. 13:20
15/27 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értsek a 11-es válaszolóval! Nincs színe a csíknak és elázott, azért ilyen pirosas a teszt. Csinálj egy jobb, érzékenyebb tesztet! Drukk!
16/27 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz, de csináld meg azt a predictort, azon erősebb csíknak kell lennie. Drukkolok és kíváncsian várom az eredményt!
17/27 anonim válasza:
14. napnal hamarabb ne hagyd abba az utrot.
19/27 anonim válasza:
Ezen latszik halvanyan hogy rozsaszin is! Azert a 14. napon is tesztel lehetoleg elso vizeketbol.
Jo teszt a predictor!! Nekem a 11. dpon mar mutatta.
Drukk
20/27 anonim válasza:
Ez jo lehet . Holnap reggeli vizeletből csinálj új tesztet és üzenj mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!