Itt ez a teszt. A felson lattok valamit? Az eredetit is toltom rogton. Kep lent
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 16:41
2/18 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami..
Hanyadik napon vagy? Kesik mar?
3/18 A kérdező kommentje:
2017. aug. 25. 16:44
4/18 anonim válasza:
Negatív mindkettő.
Nem tudom, ki mit lát, de nincs rajta semmi.
5/18 anonim válasza:
Lehetseges hogy szaradasi csik.Idon belul jelent meg?
En ma vagyok a 28.napomon de az egyertelmuen negativ,olyant teszt volt mint a tied az also.
6/18 A kérdező kommentje:
Igen idon beluli teljes mertekben kb 2 perces kep.. van meg idom a nemvartig, csak olyan eros tuneteim vannak hogy probakepp megcsinaltam ezeket. Tudom korai de sokan nem tudunk hatart szabni a kivancsisagnak :)
2017. aug. 25. 16:49
7/18 anonim válasza:
En latom amire te gondolsz es drukkolok :)
9/18 A kérdező kommentje:
Meg 6 napom van a nemvartig. Az az igazsag hogy apaval csak egy alkalommal voltunk egyutt a mensi utani elso nap. Tudom hogy ennek ilyenkor nem nagy eselye van de tenyleg par napja igen rosszul vagyok mar..ezert csinaltam tesztet, akar korai akar nem ugy gondoltam h ha tunet van akkor talan mutat is valamit. Amugy delutanibol csinaltam, reggel probalok egy ujat meg.
2017. aug. 25. 19:15
10/18 anonim válasza:
Drukkolok, majd írd meg mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!