Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10-es érzékenységű teszt...

10-es érzékenységű teszt mikor mutatja ki a legkorábban a terhességet?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt hány nappal érzékeli már? Vettem One step teszteket és kiváncsi vagyok mikor teszteljek először.
2017. aug. 24. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 1 nappal előtte teszteltem pozitívat ezzel a teszttel, korábban nem próbáltam.
2017. aug. 24. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
9. dpo-n halvány pozitív volt mindkét terhességemnél, viszont elég lassan erősödik. Pár nap múlva a 25-ös teszten már erősebb csík volt, mint ezen.
2017. aug. 24. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 10-es One Steppel az a tapasztalatom pozitív teszt esetében, hogy tizedannyira se színeződik el ugyan abból a pisiből, mint a 25-ös vizeletsugaras Facelle. Annak ellenére, hogy nem korai teszt volt (14. Dpo) alig látható lett a One step, a Facelle meg erős. Így azt gondolom, korai tesztelésre is kevésbé alkalmas. De amúgy széria függő is, ezért térnek el a tapasztalatok is szerintem.

(Egyébként bármilyen teszttel érdemes megvárni legalább a nemvárt napját. Tapasztalat... elég szarul tud esni, amikor a 10-12. Dpo-s "talán van valami" gyenge pozi után időre megjön. Na én akkor teszteltem utoljára nemvárt előtt.)

2017. aug. 24. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem elsonel 14 dpon lett halvany ugy h elotte is teszteltem

Masodiknal 9dpon es hamar erosodott

2017. aug. 24. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csináltam egyet, 4 nap múlva kellene megjönnie, ha messziről nézem látok rajta valamit halványan, de ha közelről akkor semmit... Gondolom már ki kellene mutatnia, ha az előző terhességnél is kimutatta.
2017. aug. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!