Mi a különbség a normál és az extra érzékenységű ovulációs teszt között?
Nekem a normál nem vált be (25-ös), mert soha nem lett pozitív. Van peteérésem, de nincs olyan sok lh hormonom.
Az érzékeny ami jó volt végül (15-ös). Ott már szép pozim volt.
Szerintem kezdj normállal és ha nem jó akkor válts érzékenyebbre. Azért nem ajánlom elsőre az érzékenyt, mert ha neked elég lenne a normál is akkor túl hosszú ideig kapsz az érzékennyel pozi teszteket. (Túl sokáig van 15 felett az lh hormon)
Nekem a 25-ös nem vált be.. sose lett pozitív, mert nekem is kevés az LH hormon hiába van pé. 15-ös meg túl érzékeny volt, mert 4 napig is pozitívnak látszott. 20-as vált be végül ott szépen látszott a pozitív nap.
Ezt mindenki magán tapasztalja ki. Én azt javasolnám rendlej mindegyikből mondjuk vaterán olcsó és sok, és egy ciklusban akár mind3 tipust használd egyszerre. Akkor nem kell 3 ciklust végig próbálni. 7évig próbálkoztunk ebből 3 évig hőgörbéztem, egy évik ovuteszteltem, végül orvosi segítség kellett, pajzsmirigy gondom volt, egy év kezelés után IR gondra is fény derült, majd kaptam erre is gyógyszert és diéta és a 3. hónapban terhes maradtam.
Kicsit sokat vártam az orvossal :D
Sok siekrt!
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!