Ovuláció teszt-kérdés, ez pozitívnak számít? Innentől szabad az út?
Most készült, jó pár napja nézem már, mert problémák voltak régebben, inkább szerettem volna tudni, mikor van a legtöbb esélyünk, szóval ezért készítek ovulációs teszteket és több szem többet lát alapon kérdezek...
íme a teszt:
itt az utóbbi napok tesztjei, legalul a ma esti, összehasonlításképp:
Előre is köszönöm!
Pé helyett ugy helyes h ovu van utana. Mas megfogalmazasban a az lh csúcs utan altalaban 12-30 órával van ovu.
Előtte jobb rámenni a témára (a pozitív napon v másnap reggel) :) mert akkor a srácok mar a helyszínen várjak majd a petet.
3vtam
Bizony. Hajrá de tesztelj hnap is neha 2 napig is pozi a teszt😊
Innentol 24-36 órán belul reped ( elnezest a pozi teszt elvegzesetol)
A pete pedig max 14 órán át eletképes
Legutóbb nálam úgy volt, hogy ilyen pozi, vártam, másnap reggel zuhant a hőm, a nyákból is láttam hogy most kéne, de sajna pár órát kellett várnom a férjemre, és úgy tünt, ez már elég volt ahhoz hogy lekéssük...
Ezért akartam most biztosabbra menni, általában 28 naposak a ciklusaim, és holnapra írja a 14. napot, ezért gondoltam hogy nálam ez gyorsan lezajlik... na, majd meglátjuk :)
Köszönöm mindenkinek (esetleg még tapasztalatok jól jönnének, kinek jött össze és milyen nemű baba, ha még tudom is hogy ez lutri)
A tegnapi pozi teszt után hajnali 1 kor együtt voltunk... reggel (tudom, reggel nem szabadna mert a reggeli vizelet ovutesztnél hamis pozi lehet) de már nem volt az, már halványodott a csík... 10 azért adtunk még egy esélyt neki :D
Amennyiben hajnalban megrepedt a tüsző, pont odaértek az éjjeli 1 órások kábé...
Kíváncsi leszek két hét múlva.
Szia!
Ez a legnehezebb két hét szerintem. De a teszted nagyon nagyon kecsegtető volt, szóval az időzítés szerintem sikert fog hozni! Mi ugyanígy voltunk kétszer, és mindkettőből baba lett. Az egyik már lassan 3 éves, a másik pedig most 15 hetes a pocakban. 🙂
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!