Dpo 15 extra halvány teszt? Tegnap egy barna folt este.
1. eddig nem barnáztál, hát most igy jön meg (bárkinek bármikor lehet, nekem kb. 4-5 alkalommal volt)
2. terhes vagy és progeszteron kell hogy megmaradjon (progi hiány szokott barnázast okozni)
3. Kémiai terhesség, halvány tesztnél gyakori, hogy nem is erősödik hanem megjön
Ezek lehetnek leginkabb. A terhesség+barnázás kombóval viszont mielőbb doki!
Ha pontosan tudod mikor volt ovulációd akkor sajnos már egyértelmű pozitívnak kell lennie. Ha nem vagy benne biztos és később volt természetesen van remény:). Nagyon drukkolok.
15 hós és 6 hetes pocaklakó anyukája
Ez egy új módi, hogy rózsaszínezés meg barnázás remenykedesre ad okot.....
A rózsaszín és barna folyás 99%-ban közelgő menstruaciót jelez VAGY progeszteronhianyt, hormonális bibit. Terhessegnél pedig általaban nem jó jel ráadasul.
#6-is vagyok! Nagyon sajnálom! Remélem következő hónapban sikerülni fog!
Kedves #8-as! Én végigcsináltam a Nővéremmel és egy barátnőmmel, hogy évekig nem jött a baba és hidd el, az ember a reménybe is kapaszkodik. Csak mellesleg jelzem, hogy Tesómak és nekem is megvolt még egyszer a menstruációnk, pedig már terhesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!