Menszesz késés, halvány poz. Terhességgi teszt, majd barna folyás lehet terhesség?
Korai spontan veteles
A teszt 14 nappal az utolso verzes utan negativ lesz
Ez nagyon nem vicces! Tegyük fel, hogy 28 napos a ciklusod, akkor 28+11+7+7, több mint 7 hetes terhes vagy.
A halvány pozi teszt ennyi idő múlva nem jelent jót, nyilván nem látok beléd és orvos sem vagyok, de esélyes egy elhalt terhesség, vagy ami még rosszabb: egy méhen kívüli.
Én ezzel nem várnék még egy hetet, egy csomó helyen csinálnak magánban ultrahangot, legalább oda el kéne menni sürgősséggel.
Az orvosodat se értem, az enyém hetente 2-szer rendel, ha valaki vérzik (barnázik), aznapra is kap időpontot, ha muszáj, akkor este akár fél 10-re, ha pedig éppen nem rendel, akkor behív a munkaidejében a kórházba.
Ne a fejedet dugd ossze a netes kozosseggel, hanem az alfeledet dugd egy orvos ele minel hamarabb!! Ez nem dumcsi tema, hanem ellenorizni kene el-e a magzat.
Menj dokihoz minel hamarabb! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!