A Facelle teszten gyakran megjelenik halványan a második csík helye?
Sziasztok!
Nem nevezném igazán második csíknak, nem rózsaszín, inkább csak úgy néz ki, mintha ott kéne lennie, tehát a helye látszódik extra halványan.
Arra lennék kíváncsi, hogy más is tapasztalt-e már ilyet.
Köszi!
B.
Tegyél fel ide egy kepet es ugy talan jobban meg tudnánk ítélni hogy csak a helye vagy esetleg egy halvany pozi !
N.
Szinte mindig rajta van, és ahogy szárad, még erősebben látszik. Ne törődj vele!
A facelle teszt nekem már egyértelműen két csíkos volt, mikor a vérvétel még csak 240-es hcg-t mutatott ki (3 hetes terhességnek felel meg, később fogant, elvileg másnak ilyenkor még a nemvárt előtti 4-5 nap.)
Szia!
Pont ma tapasztaltam én is ezt, ennél a tesztnél. Többi full negatív, ezen megjelent egy második... Ma kellett volna megjönnie.
Neked?
Képen sajnos nem látszik :(
Mindenképp negatívnak veszem, és 2 nap múlva megismétlem, ha addig nem jön meg.
Tegnap volt a nemvárt napja, ezért teszteltem ma reggel, bár éjszaka többször is pisiltem, lehet nem volt elég koncentrált a vizelet.
Legközelebb veszek másfajta tesztet is, bár úgy hallottam a facelle az egyik legjobb.
B.
Nekem ilyen lett a ma reggeli facelle tesztem, bár a fénykép sajnos nem adja úgy vissza a 2. vonalat.
Na kedves 5-ős ! En is igy vagyok !
Latom a tieden a második csíkot !
Enyém ilyen lett ma reggel :
Nem tudom hogy mit gondoljak! Szerintem szellemcsik :(
Pedig régebben soha de soha nem volt a facelle teszt szellemcsikos ! A leg megbízhatóbb teszt volt erre tessék most mar ez is ezt csinálja ! :(
Tesztelek holnap reggel is ... De nem fűzök hozza sok reményt ! Drukkolok Neked is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!