Facelle teszten második csík nem a megszokott helyen van? SOS!
Figyelt kérdés
Sosem tapasztaltam hogy ezen a helyen jelenjen meg a masodik csik! Valakinek tapasztalat? Baba,vagy hibas teszt? Szaradasi nem lehet,azonnal kijott, es szaradas utan is ugyanugy latszik.Nem aztattam el, nem ertem miert ilyen!2017. febr. 12. 12:20
3/22 anonim válasza:
Csinalj megegyet mert lesz ilyen es olyan velemeny is. En is csak tippelni tudok de az semmit se er egy ilyen fontos dologban. Csinalj megegyet.
4/22 anonim válasza:
Valószínűleg hibás a teszt. Előfordulnak selejtes darabok.
Csinálj egy újat. Mást úgyse tudsz csinálni.
5/22 anonim válasza:
Ja, 1. vagyok, indoklom is: lehet pozitiv, ha a teszten hiba folytan odebb kerult a reagenset tartalmazo csik. Lehet negativ, ha a csikod azert keletkezett mert hibas a teszt es ott gyult ossze valami anyag rajta gyartaskor. Kb 10 Facelle teszten vagyok tul, egyiken sem ilyen fura helyen (sem ferden..) volt a csik.
6/22 A kérdező kommentje:
En is meglepodtem mert lattam mar ilyet,olyat de ezt a verziot meg soha! Ami erdekes hogy negativban is szepen latszik. Persze veszek majd masikat de mivel vasarnap van ma mar nem tudok. Pedig annyira biztam a facelle tesztben, mindenki azt mondja hogy megbizhato,erre tessek...
2017. febr. 12. 12:32
7/22 anonim válasza:
Én értem amit írsz! De az erőteljes piros vonal mellett ott van egy halvány rózsaszínes vonal is.tehát szerintem ez pozitív lesz
8/22 A kérdező kommentje:
Azt nagyon szeretnem tenyleg!
2017. febr. 12. 15:11
9/22 anonim válasza:
Ez egy hibás és nem értékelhető teszt.
Csinálj másikat.
Szurkolok a pozitív eredményért, de ezt így tényleg ne vedd készpénznek.
10/22 anonim válasza:
Csinalj masikat.
Egyebkent nem latok rajta masik csikot. Sajnos pont most volt egy lany akinek szinten nem lattunk a teszten semmit, de 1-2 valaszolo gratulalt meg juhuu poziii, juhuu nekem is ilyen volt, es szegeny beleelte magat es csalodott. Attol meg lehetsz terhes de most ezen a teszten nincs masik vonal. Csak tanacs, ha 1-2 ember latni vel valamit, az negativ. A pozitiv teszten EGYERTELMU csik van, azt fel sem kell majd toltened a gyakorira ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!