Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszten második csík...

Facelle teszten második csík nem a megszokott helyen van? SOS!

Figyelt kérdés
Sosem tapasztaltam hogy ezen a helyen jelenjen meg a masodik csik! Valakinek tapasztalat? Baba,vagy hibas teszt? Szaradasi nem lehet,azonnal kijott, es szaradas utan is ugyanugy latszik.Nem aztattam el, nem ertem miert ilyen!
2017. febr. 12. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát ilyet még én se láttam. Holnap csinálj egy másikat. Drukkolok!
2017. febr. 12. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
ez igy negativ. csinálj másikat
2017. febr. 13. 07:29
 13/22 anonim ***** válasza:

mindenképp érdekes a teszted ! de ezt nem mondanám pozinak és azt sem gondolnám hogy elcsúszott a gyártáskor a reagens, mert ha így is lenne, akkor egy ugyanolyan határozott vonal lenne az , mint a kontroll.

Ezen viszont sajnos látszik, hogy nem egyenes. nincsenek meg a határozott vonalai , mint a kontrollnak.

Ezért én azt mondom, hogy inkább csinálj másikat, mindenképp. Persze ettől még lehetsz terhes... de ez nem pozi sajnos ! :(

2017. febr. 13. 09:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolso, ha jo helyen van a reagens az sem jelenti azt higy a pozi vonal annyira eros mint a kontroll. Nekem mindig sokkal-sokkal halvanyabb volt terhessegnel. A tobbivel egyetertek!
2017. febr. 13. 09:55
 15/22 anonim ***** válasza:

utolsó ezt úgy értettem, hogy ha a képre ránagyítasz látod hogy girbe-görbe az a vonal, elmosódott !

Ha a reagens elcsúszott volna akkor is egy egyenes, akár halvány akár határozottam de egyenes, nem elmosódott vonal lenne !!!!

Nekem sem volt soha erős pozi a tesztem . csak halványka de egyenes látszódtak az élei !

2017. febr. 13. 10:42
 16/22 A kérdező kommentje:
2-3 nap mulva gondoltam ujra csinalni. Remelem akkor mar hatarozottabbat produkalok,legyen az akar negativ akar pozi...mert ez igy a legrosszabb. Egyebkent azt a tesztet csak allando rosszulletek miatt csinaltam,mert meg mindig van egy het a nemvartig! Szoval meglatjuk
2017. febr. 15. 08:00
 17/22 anonim ***** válasza:
O, ha meg egy heted van akkor meg nagyon nem terhesseg miatt vagy rosszul! Beszedtel egy jo kis virust.
2017. febr. 15. 08:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Altalaban nemvart napjatol lesz pozitiv, esetleg elotte 1-2 nappal nagggyon halvanyan. Sokaknak nemvart napja utan napokkal!
2017. febr. 15. 08:22
 19/22 anonim ***** válasza:

A rosszulléteid nem valószinű hogy terhesség miatt vannak.

Ha amiatt lenne, akkor a teszt már vitathatatlanul pozitiv lenne, legalább halványan.

A meglátásom hogy ez egy hibás teszt. Ettől függetlenül lehet hogy a hónapod sikeres lesz... de az nem most , nemvárt előtt majd egy héttel fog kiderülni !

2017. febr. 15. 10:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Ma delutan törlésnél rózsaszín maszatolásom volt...talan jot jelent...talan nem. Szerintetek?
2017. febr. 15. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!