Facelle teszten második csík nem a megszokott helyen van? SOS!
mindenképp érdekes a teszted ! de ezt nem mondanám pozinak és azt sem gondolnám hogy elcsúszott a gyártáskor a reagens, mert ha így is lenne, akkor egy ugyanolyan határozott vonal lenne az , mint a kontroll.
Ezen viszont sajnos látszik, hogy nem egyenes. nincsenek meg a határozott vonalai , mint a kontrollnak.
Ezért én azt mondom, hogy inkább csinálj másikat, mindenképp. Persze ettől még lehetsz terhes... de ez nem pozi sajnos ! :(
utolsó ezt úgy értettem, hogy ha a képre ránagyítasz látod hogy girbe-görbe az a vonal, elmosódott !
Ha a reagens elcsúszott volna akkor is egy egyenes, akár halvány akár határozottam de egyenes, nem elmosódott vonal lenne !!!!
Nekem sem volt soha erős pozi a tesztem . csak halványka de egyenes látszódtak az élei !
A rosszulléteid nem valószinű hogy terhesség miatt vannak.
Ha amiatt lenne, akkor a teszt már vitathatatlanul pozitiv lenne, legalább halványan.
A meglátásom hogy ez egy hibás teszt. Ettől függetlenül lehet hogy a hónapod sikeres lesz... de az nem most , nemvárt előtt majd egy héttel fog kiderülni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!