Ez száradási csík? X-epil
Figyelt kérdés
30 napos átlagosan a ciklusom,a leghosszabb 37nap volt a teszt a 34.ciklusnapon készült.
#X-epil #hcg.száradási csík
2017. febr. 1. 16:58
1/31 anonim válasza:
Szia. Látni látok, de az x-epil volt nekem ilyen mostanában és nem vagyok terhes. Azért drukkolok, hogy Neked baba legyen! :)
2/31 anonim válasza:
Én ő hasonlóképpen jártam mint az 1-es de neked drukkolok ! Egyébként nem kizárt hogy nalunk is elindult valami csak aztan a végen nem tudott megtapadni rendesen ! Drukkolok ! Tesztelj holnap is ! Írd meg mi lett
3/31 anonim válasza:
Hogy száradási e azt neked kell tudni... kb 15 perc után szárad meg egy teszt... nem viccből hívják száradásinak. Mikor megszárad feltűnhet a második csík helye.
Ha időn belül jött ki mondjuk 5 percen belül akkor lehet halvány pozi, de ez iszonyat halvány. 2 nap múlva tesztelj újat. Bár 30 napos ciklusnál már szépen kéne mutatnia :S
Hacsak ez a ciklusod nem lett volna hosszabb és későbbi ovuból fogant a baba.
4/31 anonim válasza:
Szia! Az enyém ugyan ilyen, talán egy picit erősebb, de biztos ott van, a férjem is ellenőrizte. Hétfőre nem vártam azóta se jött, 4x teszteltem azóta mind ilyen halvány. Nem csak x-epil, hanem más fajta is ilyen. Az az érdekes h a múlt hónapban full negák voltak a tesztjeim száradás és napok múlva is. Ilyen halvány akkor volt mikor terhes voltam, de akkor napról napra erősödött most meg nem akar. Ha nem jön meg, péntek reggel tesztelek újra.
5/31 anonim válasza:
Teljesen negatív. De drukkolok, hogy legyen majd pozitív!
6/31 anonim válasza:
Talan ha feher papirra raknad, nem rozsaszinure, akkor jobban latnank valamit!
8/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igaz "száradási"csík nem lehet mert 5 percen belül lett fotózva.Hívjuk bárminek is,de legalább nem csak én látom.Holnap ismétlek,köszönöm a drukkot.
2017. febr. 1. 20:58
9/31 A kérdező kommentje:
Az also a mai a felső a tegnapi teszt...
Én csak látni vélek valamit,vagy ez egy ilyen széria..
2017. febr. 2. 10:11
10/31 anonim válasza:
Naponta tesztelni teljesen felesleges. Varj par napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!