Gabriel, corax be sure, x-epil 1 és 2db-os melyik a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Nem várt előtt szeretnék tesztelni, melyiket ajánlanátok ami nem szokott szellemcsíkos lenni?
Hallottam h 1-2nek már romlott a minősége :/
Nektek melyik vált be?
#menstruáció #terhesség #teherbeesés #terhességi teszt #teszt #X-epil #Gabriel #pozitív #Corax #halvány
2017. ápr. 29. 17:03
1/7 anonim válasza:
az x epil nagyon rossz lett szerintem, én a facelle-t ajánlom. ha csak a másikok közül kell választani akkor a corax mert a gabrielről se hallottam túl jókat, bár én nem használtam még.
2/7 anonim válasza:
Hat az xepilt es a gabriellt nem ajánlom !
A facelle es corax az jo szokott lenni es nem szellemcsikos !
5/7 A kérdező kommentje:
És az intimed kék csomagolásos? Amiben 2db van?
2017. ápr. 29. 20:00
6/7 anonim válasza:
Ha terhes vagy teljesen mindegy szerintem. Én nem várt előtt 3 nappal teszteltem x epillel és kimutatta igaz még halványan , de helyes volt, 25 hetes várandós vagyok.
7/7 anonim válasza:
Nekem az xepil bevált,nemvárt előtt 2 nappal délután halványan,de mutatta, hogy baba van. Amikor nem volt, nekem semmit sem mutatott. A Facelle nekem többször álpozitív eredményt mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!