Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik. Tegnap es ma...

Babátakarok26 kérdése:

3 napja késik. Tegnap es ma halvany pozitívat teszteltem. Lehet hogy terhes vagyok? Eddig regebben ahany tesztet csináltam sosem volt rajta halvanyan se masodik vonal. Hogy tudok rola képet feltolteni. Nagyon szeretnem ha tenyleg terhes lennék.

Figyelt kérdés

#terhesség #terhességi tesz baba várás
2017. máj. 17. 07:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A terhessegi teszt pozitiv. Ez szerinted mit jelent? :) Nem kell kepet tolteni csak szamold meg a csikokat! Ha ketto, az pozitiv. Ha egy, az negativ. Tudom sokan szeretnek ezen az oodalon teszteket nezegetni de felesleges hisz egy felnott no kepes kettoig elszamolni es nem gondolom hogy segitsegre szorul benne :)
2017. máj. 17. 08:05
 2/14 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek kb semmi értelme. Eddig is láttad, ha negatív, most elvileg látod, hogy még ha halványan is, de pozitív. Ha ennyire nem hiszel a szemednek, akkor pár nap múlva csinálj még egy tesztet, akkor már biztos, hogy fog erősödni.

Hidd el, ha látod a második vonalat, akkor nem kell tőlünk várni a megerősítést.

2017. máj. 17. 08:05
 3/14 anonim válasza:

Én a nemvárt napján már erős pozitívat teszteltem pedig egy normál teszt volt.

Nézz meg egy másikat is

2017. máj. 17. 08:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Kephost.com
2017. máj. 17. 08:22
 5/14 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív az már pozitív. :D Gratulálok.
2017. máj. 17. 09:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Ma mar 5 napja késik. De tegnap es ma volt enyhe barnazas. Azota nem mertem ujabb tesztet csinalni. De 1-2 nap mulva ujra csinalok. Csutortokon (majus 25-en) megyek nogyogyaszhoz. Mar nagyon félek hogy mit fog mondani.
2017. máj. 20. 15:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja es tegnap este nagyon fajt mar a hasam. 10 percenkent. De mára ez teljesen elmult. Viszont allandoan ugy erzem hogy elalszok rögvest ahanyszor csak picit ledőlök.
2017. máj. 20. 15:53
 8/14 A kérdező kommentje:
2017. máj. 20. 18:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez a 3 teszt va eddig. 10 perc utan ilyenek lettek. Azota nem valtoztak. De adott idon belul is ott voltak a csíkok csak nem ennyire latszodtak.
2017. máj. 20. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
ezek még mindig pozitívak
2017. máj. 20. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!