Babátakarok26 kérdése:
3 napja késik. Tegnap es ma halvany pozitívat teszteltem. Lehet hogy terhes vagyok? Eddig regebben ahany tesztet csináltam sosem volt rajta halvanyan se masodik vonal. Hogy tudok rola képet feltolteni. Nagyon szeretnem ha tenyleg terhes lennék.
Figyelt kérdés
#terhesség #terhességi tesz baba várás
2017. máj. 17. 07:58
11/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel 6 nap késés után megjött... minden teszt rosszul mutatta ezek szerint.
2017. máj. 21. 08:46
12/14 anonim válasza:
Jók voltak a tesztjeid csak sajnos korai vetélésed lehetett. Nekem is 4 ilyen pozi volt. Az orvos először semmit nem látott, majd kb 6nap mulva barnázás miatt visszamentem akkor mar latta a petezsákot. Sajnos rá 2 napra elvetéltem. 3 napot feküdtem a kórházban a semmiért mert itthon jött ki belőlem.
13/14 A kérdező kommentje:
Ma mar muloban van. Sztem holnap mar csak barnazas lesz. Nem fáj semmim tegnap reggel óta. Olyan mintha a 4. 5. napon lennek a menszesszel. Kivancsi vagyok azert mit fog mondani a doki. Vagy mit lat.
2017. máj. 22. 18:21
14/14 anonim válasza:
Szia, megmaradt a baba? Mi lett veled azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!