Negativ vagy pozitiv?
Sziasztok. Par mpre ki jött a halovany + utana eltünnt. 33ciklusnapon vagyok, a ciklusaim 29naposak. Az előbb teszteltem. Korai volt meg a teszt keves lehet a hcg? Egyebkent 3nappal ezelőtt voltbarna folyas ugymond a fehernemümön. A höm allandoan fent van 36.7 van mikor eleri a 37is. Alaphőm van mikor a 36ot sem eri el :-D csatolok fotot. Köszi
Jah, igen, véletlenül azt csatoltad, amin bekarikáztad, mit kell látnunk... 😀
Ez a mostani sem sikerült! Fuss már neki még egyszer!
Ez negatív..
Sajnálom..
Plusz 1 pozi tesztet nem kell szerkeszteni
Pont, hogy 4 nap késéssel már kb le kellene ugrania a csíknak (persze lehet te abba a nagyon kicsi százalékba esel, akinek nem, de azért 99%-ban igen)
Nekem 10. dpon, tehát 4 nappal a nemvárt előtt, (nem után) már halványan, de egyértelműen látszott a második csík.
Azért sok sikert, de ez eddig negatív.
Csinált Predictor Earlyt
Vagy digitálisat
Az kimutatja ha azvagy
Ezen énsem látom pedig sas szemem van
Predictor Early az tényleg kimutatja ha terhes lennél! Vegyél egyet, egy próbát megér. Nekem nemvárt előtt 2 nappal esti pisiből a tesztcsík ugyanannyira volt erős mint a kontrollcsík. Szerintem is ki kéne már mutatnia. Egyébként nem fehér csíkot kéne keresni hanem majd rózsaszínt.
Szívből kívánom hogy teljesüljön a kívánságod és baba legyen a dologban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!