Negativ vagy pozitiv?
Sziasztok. Par mpre ki jött a halovany + utana eltünnt. 33ciklusnapon vagyok, a ciklusaim 29naposak. Az előbb teszteltem. Korai volt meg a teszt keves lehet a hcg? Egyebkent 3nappal ezelőtt voltbarna folyas ugymond a fehernemümön. A höm allandoan fent van 36.7 van mikor eleri a 37is. Alaphőm van mikor a 36ot sem eri el :-D csatolok fotot. Köszi
Ebből szerintem nem sok mindent lehet látni, tedd fel az eredeti fotót szerkesztés nélkül.
De a hőd, meg a késés bíztató.
Rakd már fel a rendes képet, mi a fsznak kell szerkesztgetni??
Ha terhes vagy, akkor nem kell negatívba rakni, mert kiveri a szemedet a 2.csík!
Kedves kerdezo.
Laszodik a 2. Csik de az lehet pozitiv, lehet szellemcsik akar szaradasi is. Mivel negativba tetted a kepet igy nem tudjuk megmondani a szinet, pedig abbol tudunk velemenyt mondani hogy pozitiv-e. Anelkul csak 2 csikot lattunk ami lehet ugye barmelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!