Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy mondtátok el a férjete...

Ti hogy mondtátok el a férjeteknek/párotoknak hogy terhesek vagytok? 26 vagyok, a férjem 27

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam tesztet pozitív lett ,nagyon örülök neki. De nem tudom hogy mondjam meg neki, csak így h "terhes vagyok" ?
2018. febr. 16. 19:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%

Készíts neki valami különleges vacsit, amiből már sejtheti, hogy van ok az ünneplésre, aztán ha jól laktatok mutasd meg neki a tesztet. Mosolyogj, és várd, hogy leessen neki. :)

Én így tervezem - csak még várom, hogy egyáltalán pozit teszteljek végre. Bár én lehet ki se bírnám estig és felhívnám, hogy ha már úgyis azon gondolkozott melyik autót vegyük, akkor szerintem legyen a nagyobb, mert bővül a család.

2018. febr. 16. 20:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
és ha lázas vagy azért menj el dokihoz! A lázas állapot nem a legjobb, bár nálunk végül nem lett semmi gond belőle.
2018. febr. 16. 21:13
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

Vegyél egy kiscipőt és tedd oda a tiétekhez. Biztos le fog esni neki. :)

Vagy ha van fotóalbumotok, amiben kronológiai sorrendben vannak a képek akkor tegyél a végére egy képet a pozitív tesztről, kiscipőről vagy bármi babás dologról és hagyd kinyitva az asztalon.

2018. febr. 16. 21:25
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy már túlvagy a nagy bejelentèsen, de èn úgy árultam el (1ève próbálkoztunk) hogy hajnal 4 körül megcsináltam a teszet ès nagyo halványan de ott volt a 2 csikocska, annyira boldog voltam hogy kimentem az udvarra ès ott ugráltam sírtam örömömben, hogy ne èbresszem fel a páromat, majd bementem ès irtam egy szerelmes levelet ès úgy írtam alá hogy SZERETÜNK APA! csenben figyeltem ahogy olvassa, amikor elolvasta pityeregve jött hozzám ès agyon ölelgetett💓 remèlem nekex ia ilyen csodásan sikerült 😊
2018. febr. 16. 21:26
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Tudom hogy màr lekèstem de ha valaki idetèved nekem ez egy cuki ötlet. Az első babànknàl együtt teszteltunk. Miutàn tuti volt a terhessèg letöltöttem egy ilyen terhessègkövető aplikàciòt. Az első kèp egy szezàmmag volt miver akkora volt a babi. Màr akkor eldöntöttem hogy a következőnèl egy szem szezàmmagot fogok becsomagolni :)
2018. febr. 16. 23:41
 26/31 A kérdező kommentje:

#23 ez nagyon jó ha lett volna több időm megcsinálni megcsináltam volna .

#22 Hétfőn megyek orvoshoz

2018. febr. 17. 10:44
 27/31 anonim ***** válasza:

Ébredése előtt teszteltem..

Felkelt az orra alá dugtam " szerintem sikerült"

😬😬frappáns 😂😂

2018. febr. 17. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:
64%
Én egy baba zoknit csomagoltam be neki azt adtam oda. pont szülinapján tudtam meg az volt az e ajándék.
2018. febr. 17. 12:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy mondtad el végül? :)
2018. febr. 17. 17:33
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk nálunk sajnos nem jött össze,de azért elmondom,hogy terveztem: párom szüleinél lakunk és az anyja megszállott családi fotó gyüjtögető,a konyhában van egy egész fal a család generációiról,a mi babánk fotójának is már akkor megvolt a képkeret,mikor még terhes se voltam. Na,úgy terveztem,hogy az első uh fotót fogom abba belerakni,kíváncsi lettem volna,hogy mikor veszi észre,hogy már van ott kép,de sajnos nem sikerült,mert a mi városunkban letudtak annyival,hogy itt nem szoktak képet adni. Pedig szerintem poén lett volna,nem csak neki,de anyóséknak is,akik legalább annyira várták,mint mi :)
2018. febr. 17. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!