Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy mondtátok el a férjete...

Ti hogy mondtátok el a férjeteknek/párotoknak hogy terhesek vagytok? 26 vagyok, a férjem 27

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam tesztet pozitív lett ,nagyon örülök neki. De nem tudom hogy mondjam meg neki, csak így h "terhes vagyok" ?
2018. febr. 16. 19:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
És akinek nem volt tervezett mit szólt hozzá a párotok mikor megtudta?
2018. febr. 16. 19:29
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Egyik sem volt igazan tervezett baba;) Mindharomnal a ferjem orult jobban eloszor:)
2018. febr. 16. 19:33
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Én csináltam egy "A világ legjobb apukája" pólót és azt adtam oda mint "ajándék". :)
2018. febr. 16. 19:33
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt tervezett, de védekezni már ímmel-ámmal, úgy voltunk, hogy ha jön a baba, akkor is készen állunk rá anyagilag.

Én mondjuk majdnem elájultam és: "úristen én ezt nem akarom" - a mosdóban bőgtem, hogy mi lesz. Aztán fél órával később egyáltalán nem láttam tragikusnak a helyzetet.

A férjem leült a földre, kis ideig csak bámult maga elé, aztán felkapott és nevetve táncolt velem, meg leguggolt és csókolgatta a hasam.

Ennek már 4 éve, tényleg szuper apuka, várjuk a tesót, ott meg ő mondta, hogy csináljak tesztet, mert csokira ránézni sem bírtam - előtte imádtam, napi fél-egy tábla simán lement, akkor meg fintorogtam rá ezerrel. :D

2018. febr. 16. 19:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

mi hónapok óta próbálkoztunk már....együtt beszéltük meg hogy csinálok tesztet. kimentem, megcsináltam. megyek be, nagy boldogan: "Kétcsíkos" Erre ő: "miva?"

:) fogalma se volt hogy néz ki egy terhességi teszt. majd mondtam hogy pozitív. nem lepődött meg, érezte, főleg mert napok óta 40 fokos lázas voltam és sose szoktam beteg lenni. ebből gyanította hogy valami van velem.

2018. febr. 16. 19:43
 16/31 A kérdező kommentje:
Én is lázas vagyok 2 napja és nagyon álmos ezt tudja a ferjem
2018. febr. 16. 20:07
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi is terveztük. A második hónapban fogant meg, mondanom sem kell hány tesztet néztünk meg addig együtt ha kellett, ha nem. Teszteltünk az első hónapban legalább tízszer, nem akartuk elhinni, hogy negatív. Második hónapban kivártam az időt, megnéztem, ő is ott volt. Felkiáltottam, hogy POZITÍV! Na, ő meg a másik tesztre csepegtetett addig a mintámból, hogy biztos e. Aztán ugráltunk együtt (198 cm, 125 kg), döngött az egész ház! :)

Ha meglepi lett volna egy dobozba csomagoltam volna és azt mondtam volna, hogy: Van számodra egy meglepetésem!🤗

2018. febr. 16. 20:24
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi :) sok lett a "volna"
2018. febr. 16. 20:26
 19/31 A kérdező kommentje:

Nagyon álmos vagyok ki sem bírom 9-ig.

Még mindig nem tudom h mondjam neki

2018. febr. 16. 20:33
 20/31 A kérdező kommentje:
Szerintem csinálok mégegy tesztet és én is becsomagolom aztan odaadom neki
2018. febr. 16. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!