Anyukák! Nektek ugyanannyi igényetek van a szexre, mint a párotoknak/férjeteknek?
Mivel az igényeink már a gyerek elött kiderültek egymás számára, ezért a gyerek mellett sem éri egyikümnket sem meglepetés.
De kisgyerek mellett nem az igény, hanem a lehetöség az, ami bekorlátozott.
Nekem alt.tobb van....de hat parom igy ismert es szeretett meg.vannak praktikaim amivel ra tudom venni,es vegul nem banja.
Mindig mondja is,hogy mar megint?a valaszom,nem,nem megint,meg mindig 😂😂😂😂
Szerintem amugy az a hulyeseg,hogy a ferfiaknak mindig a szex jar a fejukben alaptalan.legalabbis Nekem ez a tapasztalatom.vagy En vagyok valami urleny,hogy folyton kivanom....
Pedig nem kis csitri vagyok,hanem egy 3 gyerekes anyuka.
Nem egyezik. Nekem több igényem lenne rá.
Igazából régen is mindig nekem voltak nagyobb igényeim a mennyiség tekintetében, de akkor ez még nem jelentett gondot, mikor nem volt gyerek, mert akkor amikor éppen együtt voltunk és kedvünk tartotta, akkor lehetett csinálni. Most már, hogy gyerek van, így már nyilván a megfelelő alkalmat is ki kell várni és így akadnak már gondok azzal, hogy nekem vannak nagyobb igényeim ilyen téren.
Igazából sokszor megoldom máshogy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!