Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti-sok ide -most szedtem...

Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Figyelt kérdés
Napi 2*1 szemet a ciklus 3. napjától.Mikorra várható a menses?Magyarán mikortól tesztelhetek úgy igaziból?:)
2010. jún. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajócák:) -nekem még mindíg nem jött meg,pedig már meg kellett volna nagyon...-Nálatok?Böbe mi zujs van?Jól vagy?Zsanett megrepedt a petesejted?-remélem igen-izgatottan várom :)
2010. jún. 16. 19:09
 62/71 anonim válasza:

sziasztok Csajok!

Szilvi,szerintem csinalni kene egy tesztet.Hany napja kesik?Zsanett,veled mizu?Velem minden ok,varom a peteerest,de eddig meg semmi.Irjatok!!!

2010. jún. 16. 21:39
 63/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de életem egy legborzalmasabb szakaszához értem. Tegnapi napom az ellenségemnek se kívánnám. Hétfőn bekerült apósom a kórházba, minden nap megyünk ápoljuk mert nem igazán törődnek a többiek vele. Tegnap odavetette az orvos vizit után, hogy a világon mindene tiszta áttét, nem tudnak rajta segíteni.

:-((((((((((((

Teljesen ki vagyunk. Úgy pelenkáztuk már tegnap is.

Ráadásul tegnap meghalt a kutyusunk is. Beteg volt, és öreg,de mi imádjuk őket. 5 kutyusunk van, pontosabban már csak4.:-((((

A dokinál voltam, sajna nem repedt meg a tüssző, de látta és mutatta az uh-n, hogy élő ,és van benne petesejt.

Azt mondta, hogy most még 3 hónapig closty aztán lehet, hogy meg kéne műteni.

A pcos egyik jellemzője, hogy a petefészek körül megvastagodik egy burok, és azt be kéne vagdosni.

Hát erre azért még aludni fogok egy pár napot mert nem tudtam utána nézni, alaposan. Tudtam miről beszél mert olvastam már róla.

De azt is megbeszéltem vele ha már elaltatnak meg laporoszkópiával csinálják, akkor egy füst alatt átjárhatóságit és mindent megcsinálnánk.

Viszont ajánlom figyelmetekbe a mastodynon cseppeket.

Az orvos ajánlotta. Sajnos vényköteles elméletileg, e simán kiadták a gyógyszertárban. Én már iszom. Ja és volt olyan jófej, hogy adott ingyen egy doboz premens tablettát. Gyakorlatilag ugyan az a két dolog, csak a cseppek erősebbek. Hát azt is szedem.

Fogok majd jönni csak ritkábban, most már annyit leszünk papulival amennyit csak tudunk....

Féltem a férjemet is borzasztóan, de sajnos nem tudom ettől megmenteni, még sose halt meg senkije... szerencsés...

Puszi nektek azért írjatok!:-)

Zsanett

2010. jún. 17. 05:50
 64/71 A kérdező kommentje:

Zsanett mi újság van Veled?Én olvastam ,amit írtál,csak úgy sajnállak,hogy nem tudok mit írni-csak,hogy kitartás,és mindent adjatok meg apósodnak,szeretet minden mennyiségben,s türelem...sajnos rohadt ez a betegség...

Böbe????????Eltűntél az éterben....:O mi újság van?

2010. jún. 24. 19:29
 65/71 A kérdező kommentje:
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lányoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk??????????????
2010. júl. 2. 12:27
 66/71 anonim válasza:
Sziasztok!Elek meg,de annyi minden osszejott,hogy azt se tudtam hol all a fejem.a ciklus.hu szerint szerdan kellene megjonnie,ugyhogy addigra nem varom,viszont peteeresem csak vasarnap voltmarmint 1 hete,ugyhogy ha minden ok akkor nem fog megjonni csak vasarnap,vagy hetfon.De inkabb ne jojjon:)Veletek mizu?Mi van baba ugyben?
2010. júl. 5. 11:56
 67/71 A kérdező kommentje:
Szia Böbe Te vagy az?Énnekem a ciklus.hu szerint 7.-én kéne lennie kb a tüszőrepedésemnek-hát nem tudom,mert semmit nem érzek még :)Te hogy vagy?Remélem Zsanett jobban van-bár nagyon nehéz időszakot él meg szegényke most az apósával- és párjával....:(
2010. júl. 5. 15:47
 68/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!!! :-)

Vagyok,élek....

Minden nap a kórházban vagyunk. Sajnos egyre rosszabbul van apósom. Pelenkázzuk mosdatjuk stb.. Sajnos szellemileg se tiszta néha. Elég nehéz. Ez az utóbb 3 hét egy érzelmi hullámvasút. Minden napot máshogy élek meg. Egyik nap tök erősnek érzem magam, másik nap meg gyengének lelkileg ehhez az egészhez.

De túl kell esni ezen az egészen, nincs kiút.

Nekem pénteken kellett volna megjönni elméletileg, de semmi. Nem vagyok babás 2 tesztem is nega.

Egy hangyabokányit reménykedtem, de semmi. Sajnos úgy látom megint fel van borulva az egész ciklusom.

Szedem a mastodynon cseppet, remélem segít!

Ma próbáltam hívni a budai meddőségit, hogy legalább megtudjam, hogy van e várólista stb, de nem veszik fel.

De van még valami. A főnököm közölte, ha szeptemberig nem teljesítek jobban kirúg. Teljesen kivagyok. Teljesítmény bérben vagyok, turizmussal foglalkozok és nem érti meg, hogy válság van. Azt se tudom, ha kirúg mi lesz az egész babaprojektel? Hogy megyek kivizsgálásokra, hogy műtenek meg? stb...

Remélem ti jól vagytok!!! Írjatok várom!

Puszka ZSanett

2010. júl. 6. 09:44
 69/71 anonim válasza:
Sziasztok!Haat Zsanett kijut neked is a jobol,de ne add fel,mert azzal nem lesz jobb.Nallunk is sajnos kozeleg egy temetes ,a ferjemnek a nagybattya nagyon beteg napjai vannak,de O nem hajlando elfogadni segitseget.Korhaba sem akar menni.De mi sem adjuk fel a remenyt.Tegnap hallottam valami jos tesztrol,ami az ovulacios teszt,es mar par nappal a rendes terhessegi teszt elott 70%kimutatja a terhesseget.Na en tegnap sinaltam eggyet,volt egy alig latszo halvany csik,ami ma reggelre erosodott.Ezt minden nap kell csinalni elso vizeletbol es nezni,hogy erosodik e a csik.Ha igen akkor nagy valoszinuseggel baba van a dologban.Ma reggeltol iszonyu hanyingerem van es napok ota nagyon faradt vagyok.Remelem lesz valami.Irjayok Puszi nektek BObe
2010. júl. 6. 15:56
 70/71 anonim ***** válasza:

Szia Böbe!

Nagyon sajnálom, hogy hasonló gondokkal küzdesz. A makacsságot meg megértem. Apósom is iszonyú makacs, még így is. Már nem evett 4 napja, de tegnap is szólt a nővérke, hogy nem engedi nekik, hogy lecseréljék a pelust.

Nagyon- nagyon makacs. Tegnap beszéltünk az orvossal is. :-(((((( Szóba került a Hospice alapítvány is, de amíg mi meg tudjuk oldani nem szeretnénk.

Tegnap betelefonáltam a meddőségibe. 2 hónapos várólista van. Már az első konzultáció után tudnak adni igazolást a munkahely felé, és akkor nem rúghatnak ki. Beszélgettem a férjemmel, is nem akarom b@sztatni, de nem igazán akarom "megengedni" magunknak, hogy így 4 és fél év után kirakjanak.

A jós tesztel én vigyáznék, még túl jókat nem olvastam róla. De tiszta szívből kívánom neked a babát... :-)

2010. júl. 7. 06:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!