Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti-sok ide -most szedtem...

Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Figyelt kérdés
Napi 2*1 szemet a ciklus 3. napjától.Mikorra várható a menses?Magyarán mikortól tesztelhetek úgy igaziból?:)
2010. jún. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:

a 19:25ös vagyok: én sokáig jártam itt helyben orvoshoz de ahányhoz mentem mind barom volt...

aztán felmentem pestre a mostani orvosomhoz, és egy vérképből egy 3. és egy 21napos vérvételből hormonvizsgálatbol megállapitotta hogy valami nemjó...

és ekkor irt clostit.

2010. jún. 7. 20:44
 12/71 A kérdező kommentje:
de mikorra várható a mensi tőle?hány napra jön meg?
2010. jún. 8. 07:34
 13/71 anonim ***** válasza:

(19:25)

nekem az első pár hónapban késett tőle.

azóta rendesen megjön, napra pontosan szinte...

2010. jún. 8. 08:01
 14/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom én is. :-) Ez az első clostys hónapom. Ma megyek dokihoz uh-ra. Majd meglátjuk mennyi értelme volt.

Nekem elég cifra történetem van.

Január végén mensiztem utoljára. jan közepén voltam félidőben amikor látta a doki, hogy nincs peteérés és felírta a gyógyszert. Ezek után nem jött meg járkáltam hozzá, és múlt hónapban magától 3 tüszőm érett. egy 24, egy 26, és egy 16mm-es volt. Kaptam 2x2 choragon tüsszőrepesztőt ami sajnos lófütyit se ért. Szedtem duphasont, és utrogestant, mert menet közben 4 napig véreztem. Ezek az akciók után végre 128 napra megjött.

Babás nem maradtam. Most az első naptól az 5 napig szedtem 2x1 clostyt, és ciklus eleje óta szedek gynex cseppet. Bocsi, hogy hosszúra nyúlt de jó megosztani sorsársakkal... Mindenkinek nagyon sok siker kívánok.

2010. jún. 8. 08:17
 15/71 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom,de engem meg sem vizsgált az orvosom clostui alatt...pedig kérdeztem tőle,hogy meg lehet-e nézni,hogy volt tőle peteérés-erre azt mondta, hogy persze ébredési hőböl és vérképből...-most akkor uh-ot miért nem mondta?:O érdekes...még egy kérdés:Nektek mikor szokott elkezdeni fájni a mellbimbótok a ciklus során?-mert nekem nagyon fájnak, s ma vagyok a 26. napon...
2010. jún. 8. 08:54
 16/71 anonim ***** válasza:

Szia. utsó vagyok.

El se kezdtem volna szedni ezt a gyógyszert ha nem hív vissza ellenörző uh-ra.

Amellett, hogy ez a gyógyszer sokat tud segíteni, ártani is tud rendesen. Cisztás lehet az ember ha túl stimulálnak vele, elvékonyítja a nyálkahártyát, össze zavarhatja a ciklust. stb...

Nem vagyok el ragadttava attól, hogy szedni kell, de m már másfél éve próbálkozunk, fiatal se vagyok, van 2 üres babaszoba, és belevág az ember ezekbe a dolgokba.

Ha nem követnek uh-n akkor honnan fogja tudni a dokid, hogy eggyátalán használ-e a gyógyszer, vagy megreped-e a tüsződ? ha már a 26 napon vagy akkor ez a hónap ugrott mert a ciklus 10-12 napján szigorúan menni kell uh-ra.

2010. jún. 8. 09:01
 17/71 A kérdező kommentje:
utolsó:na de ezt nekem kell kérnem,vagy ezt neki kellett volna kiírnia?-én ezt egyszerűen nem értem...mikor felírta,akkor azt mondta,hogy szedjem 3 hónapig és a harmadik hóbapban a ciklus utolsó napja előtt 7 nappal menjek be egy vérvételre,mert megnézni,hogy volt-e peteérésem?-mondjuk közben kiderült,hogy nagyon magas lett az inzulinrezisztenciám és elküldött endokrinológushoz,én mondtam neki,hogy akkor hagyomn a második havi closti-t erre azt modndta,hogy hagyjam...-szóval nem értem?
2010. jún. 8. 09:04
 18/71 anonim ***** válasza:

Ja még annyi, hogy a cickóm nekem is fáj, padig még csak a 10 cn vagyok:-(.

Bár ettől a sok hülye hormontól amit az utóbbi időben beszedtem nem is csodálkozok.

De ne keseredj el!!!! :-)))))))

Bizakodni kell! Ti mióta próbálkoztok?

2010. jún. 8. 09:04
 19/71 A kérdező kommentje:
Mi már másfél éve,de látod ezidáig teljes sikertelenséggel...-remélem a met lesz a megoldás...de szerintem emelni fogom saját magamnak az adagot mától napi 2 szemet fogok szedni, 2*1 500 gg-os Meforal...-szerintem nem fogok ártani magamnak,mivel 400 volt a 120 perces inzulinom...
2010. jún. 8. 09:06
 20/71 anonim ***** válasza:

Egyszerre írtunk:-)

Hát ezek alapján amit leírtál, én már menetelnék másik orvoshoz az tuti. Írd be a keresőbe hogy closty, és nagyon sokat megtudsz erről a gyógyszerről.

Vagy akár a google-on keresztül.

Egy kicsit szkeptikus vagyok már a dokikkal.

Mielőtt beszedek valamit utánanézek alaposan.

A legtöbbet ilyen oldalakon lehet tanulni, persze nem szentírás minden, de a tapasztalatok azért csak fontosak.

Az uh nagyon fontos szerintem. Az is olvastam sokat, hogy 3 havi adag után 3 hónap szünet.

Ezt s minden doki tartja be.

Azt is mondják, hogy ez nem hormon, az agyalapi mirigyre hat,a tájékoztató szerint. Hát nem tudom.

Az biztos, hogy ezekkel a bogyókkal mesterségesen van belenyúlva a szervezetbe.

2010. jún. 8. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!