Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti-sok ide -most szedtem...

Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Figyelt kérdés
Napi 2*1 szemet a ciklus 3. napjától.Mikorra várható a menses?Magyarán mikortól tesztelhetek úgy igaziból?:)
2010. jún. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Tüszős vagyok:-) Mi az, hogy lupuszos? mit mondott a doki?

Nem is hallottam ilyenről... Cisztás?

Én most megyek reggel 8ra a kórházba, mert nem lett pozi az ovuteszt. Ha nem repedt meg valószínű kapok szurit.

Kedves kérdező? Mizújs???,

2010. jún. 11. 05:44
 42/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajócák :) Nagyon szeretném,ha mi 3-an tartanánk a kapcsolatot,mert egyrészt nagyon szimpatikusok vagytok,másrészt pedig el tudjuk egymásnak mondani a tapasztalatainkat, "élményeinket" :)

Hát velem semmi különös,tegnap csináltam hcg tesztet és mintha ott lenne egy második csík is,de szerintem csak oda képzelem...-most is megnéztem, és most is látom,de mindjárt csinálok még egyet-ha van valaki,akkor erősödnie kell.A melleim úgy fájnak,hogy le akarnak szakadni,de nekem ez a mensi tünetei is szoktak lenni-szóval nem tudom...

írok nem sokára :)-remélem Ti is :)-tényleg ti dolgoztok?:)

2010. jún. 11. 06:23
 43/71 anonim válasza:
Szia itt Anglia:)nagyon felcsigaztal ezzel a tesztel,mi lett a vege?A masik kerdes:a lupus azt jelenti,hogy ha megven a terhesseg verrog kepzodik a mehben es elhal a magzat.Eddig ennyit tudtam kideriteni.
2010. jún. 11. 09:12
 44/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Kedves kérdező nagyon-nagyon drukkolok :-)

Kedves Angliai, ezt hogy lehet kezelni? Akkor ez olyasmi mint egy mióma.

Nagyon fel vagyok zaklatva. Most jöttem a kórházból a dokinál voltam uh-n. Hát ahhoz képest, hogy úgy terveztem, hogy nem fogok szedni clostit...

Annyi a lényeg, hogy kedden 8mm volt a nyálkahártyám, és 18mm a tüszőm. Most 11 mm a nyálkahártyám és ugyan akkora maradt sajna a tösző:-(((((((((((((((

Nem értem mitől nem nőt? A doki se. Nem kaptam szurit se.

Nagyon alaposan megvizsgált, és azt a döntést hozta, hogy még 2 hónapig clostyzunk, és ha nem sikerül, el kell menjünk meddőségibe. Ezt nagyon-nagyon rossz volt hallani. Lefele a lépcsőn már pityogtam is:-(

De a dokinak nem mutattam, hogy szíven ütött.

DE! Képzeljétek mi történt. Jöttünk hazafele, és visszahívott a doki, hogy konzultált egy másik dokival, akinek sok pco-s betege is van, és azt kell csináljam, hogy mától 5 napig megint szednem kell clostit 2x1-et. Jövőhéten meg megint menni uh-ra. Hát lesz ami lesz.

Kérdeztem a gynex cseppről, azt mondta szedjem jó dolog.

Hát ennyi . Vélemények?

Kedves kérdező, tartsuk a kapcsolatot, jó?

Nekem is szimpik vagytok :-)

Nagyon drukkolok neked, legalább ha pozi lesz a teszted erő ad! Én nagyon tudok örülni más pozijának!

Sokszor írják, hogy féltékenyek. Nem értek velük egyet. Nekem attól nem lesz hamarabb babám.

Na bocsi hosszú lett... :-)

Én akkor nevet is írok Zsanett:-)

2010. jún. 11. 10:38
 45/71 anonim ***** válasza:
Ja és igen melózok. Már 4,5 éve vagyok a jelenlegi, helyemen. De elég szarul áll a cég remélem addig még kihúzom amíg összejön a baba.
2010. jún. 11. 10:41
 46/71 A kérdező kommentje:

Szia Zsanet És Anglia :) (nevedet Tőled is szeretném :) :)-köszi :)-én Szilvia vagyok :)

Csajok a mai tesztem olyan negatív lett,hogy azt bárhogyan forgatgattam,azon csupán csak egy csíkocska volt csupán...Fogtam és kidobtam az eddigi teszteket,amikről tablót csináltam,és úgy gondoltam,sebaj,jön a következő hónap-semmi baj nincsen :)...Angliás kismamink :) Hogyan lehet ez a betegség Nálad szerinted?-ez anolyan immunális betegség?Vettek vért Tőled?-vagy hogyan drült ez ki?Amúgy rendesek kinnt az orvosok?-remélem jó ellátást fogsz kapni,s ha össze jön a kisbabó,akkor nem lesz semmi ilyesmire,ami ezzel a betegséggel együtt jár :)

Zsanett,ne keseredj el,de tényleg...-tudod vannak olyan csajok,akiknek még nem is nő a Closti-tóé a petéjük...-szóval szerintem,ha így haladunk,akkor pld. Te is 3 hónapon belül büszként töltöd ide fel a zebrás tesztedet :).Addíg is jókat fogunk beszélgetni,és segítünk egymásban tartani a lelket :) Én 34 éves vagyok.Ti?puszi :)

2010. jún. 11. 10:58
 47/71 anonim ***** válasza:

Szia Szilvi!

Aranyos vagy úgy legyen. Nagyon sajnálom, hogy nega lett a teszt. Én, pont ma 3 napja, hogy 31 éves vagyok:-))))

A gyerek "hiány" végett egy kicsit rosszul esett a héten, hogy megint 1 évvel öregebb lettem.

Te Pesti vagy? Én Igen. Kedves Angliait, meg hát tudjuk, hogy messze van..

2010. jún. 11. 11:23
 48/71 A kérdező kommentje:
Szia Zsanett :)-nem baj,hogy a teszt negatív lett,majd lesz ez így sem :) -nem sikerülhet minden egyből :).Párom is bejelentkezett andrológiára,onnan is várom kíváncsian az eredményeket-remélem ott minden rendben lesz :)Anglia hahóóóóóóóóó :)elvesztél az éterben?:D
2010. jún. 11. 15:04
 49/71 anonim válasza:

Sziasztok Zsanett es Szilvi!

En Bobe vagyok,es 34 eves en is.A lupusrol meg eleg sokat nem sikerult kideritenem,azert vettek le a vert,mert 4 vetelesem volt mar,es ez a betegseg okozhat vetelest.Hat a teszt pozitiv lett ra,ugyhogy most az a nagy helyzet,ha megint babas lennek akkor be kell mennem a korhazba es allitolag adnak 2db gyogyszert,es all ettol nem fogok elvetelni.

2010. jún. 11. 15:09
 50/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok.

Böbe neked sose írtak fel terhesség megtartásra félidőtől bogyót. Nekem legutóbb is kellett "szednem" utrogestan hüvelykapszulát 2x1, ill duphasont ezt szájon át :-)))).

Most is kell majd elvileg de csak a hüvelyi. Múlt hónapban azért kellett mindkttő mert 4 napig dőlt belőlem a vér. Jól meg volta ijedve:-( még sose volt ilyen.

Szilvi mi is pont azt nézegettük ma, hogy hova menjen a férjem. Néztem itt a kerületben nincs andrológia, de urológust már hívtam, de csak 1 hónap múlva van időpont:-(

Úgy hogy megnézek egy másik helyet is.

holnap benézek újra!

pusz

2010. jún. 11. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!