Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Szia!
Tüszős vagyok:-) Mi az, hogy lupuszos? mit mondott a doki?
Nem is hallottam ilyenről... Cisztás?
Én most megyek reggel 8ra a kórházba, mert nem lett pozi az ovuteszt. Ha nem repedt meg valószínű kapok szurit.
Kedves kérdező? Mizújs???,
Sziasztok csajócák :) Nagyon szeretném,ha mi 3-an tartanánk a kapcsolatot,mert egyrészt nagyon szimpatikusok vagytok,másrészt pedig el tudjuk egymásnak mondani a tapasztalatainkat, "élményeinket" :)
Hát velem semmi különös,tegnap csináltam hcg tesztet és mintha ott lenne egy második csík is,de szerintem csak oda képzelem...-most is megnéztem, és most is látom,de mindjárt csinálok még egyet-ha van valaki,akkor erősödnie kell.A melleim úgy fájnak,hogy le akarnak szakadni,de nekem ez a mensi tünetei is szoktak lenni-szóval nem tudom...
írok nem sokára :)-remélem Ti is :)-tényleg ti dolgoztok?:)

Sziasztok lányok!
Kedves kérdező nagyon-nagyon drukkolok :-)
Kedves Angliai, ezt hogy lehet kezelni? Akkor ez olyasmi mint egy mióma.
Nagyon fel vagyok zaklatva. Most jöttem a kórházból a dokinál voltam uh-n. Hát ahhoz képest, hogy úgy terveztem, hogy nem fogok szedni clostit...
Annyi a lényeg, hogy kedden 8mm volt a nyálkahártyám, és 18mm a tüszőm. Most 11 mm a nyálkahártyám és ugyan akkora maradt sajna a tösző:-(((((((((((((((
Nem értem mitől nem nőt? A doki se. Nem kaptam szurit se.
Nagyon alaposan megvizsgált, és azt a döntést hozta, hogy még 2 hónapig clostyzunk, és ha nem sikerül, el kell menjünk meddőségibe. Ezt nagyon-nagyon rossz volt hallani. Lefele a lépcsőn már pityogtam is:-(
De a dokinak nem mutattam, hogy szíven ütött.
DE! Képzeljétek mi történt. Jöttünk hazafele, és visszahívott a doki, hogy konzultált egy másik dokival, akinek sok pco-s betege is van, és azt kell csináljam, hogy mától 5 napig megint szednem kell clostit 2x1-et. Jövőhéten meg megint menni uh-ra. Hát lesz ami lesz.
Kérdeztem a gynex cseppről, azt mondta szedjem jó dolog.
Hát ennyi . Vélemények?
Kedves kérdező, tartsuk a kapcsolatot, jó?
Nekem is szimpik vagytok :-)
Nagyon drukkolok neked, legalább ha pozi lesz a teszted erő ad! Én nagyon tudok örülni más pozijának!
Sokszor írják, hogy féltékenyek. Nem értek velük egyet. Nekem attól nem lesz hamarabb babám.
Na bocsi hosszú lett... :-)
Én akkor nevet is írok Zsanett:-)

Szia Zsanet És Anglia :) (nevedet Tőled is szeretném :) :)-köszi :)-én Szilvia vagyok :)
Csajok a mai tesztem olyan negatív lett,hogy azt bárhogyan forgatgattam,azon csupán csak egy csíkocska volt csupán...Fogtam és kidobtam az eddigi teszteket,amikről tablót csináltam,és úgy gondoltam,sebaj,jön a következő hónap-semmi baj nincsen :)...Angliás kismamink :) Hogyan lehet ez a betegség Nálad szerinted?-ez anolyan immunális betegség?Vettek vért Tőled?-vagy hogyan drült ez ki?Amúgy rendesek kinnt az orvosok?-remélem jó ellátást fogsz kapni,s ha össze jön a kisbabó,akkor nem lesz semmi ilyesmire,ami ezzel a betegséggel együtt jár :)
Zsanett,ne keseredj el,de tényleg...-tudod vannak olyan csajok,akiknek még nem is nő a Closti-tóé a petéjük...-szóval szerintem,ha így haladunk,akkor pld. Te is 3 hónapon belül büszként töltöd ide fel a zebrás tesztedet :).Addíg is jókat fogunk beszélgetni,és segítünk egymásban tartani a lelket :) Én 34 éves vagyok.Ti?puszi :)

Szia Szilvi!
Aranyos vagy úgy legyen. Nagyon sajnálom, hogy nega lett a teszt. Én, pont ma 3 napja, hogy 31 éves vagyok:-))))
A gyerek "hiány" végett egy kicsit rosszul esett a héten, hogy megint 1 évvel öregebb lettem.
Te Pesti vagy? Én Igen. Kedves Angliait, meg hát tudjuk, hogy messze van..
Sziasztok Zsanett es Szilvi!
En Bobe vagyok,es 34 eves en is.A lupusrol meg eleg sokat nem sikerult kideritenem,azert vettek le a vert,mert 4 vetelesem volt mar,es ez a betegseg okozhat vetelest.Hat a teszt pozitiv lett ra,ugyhogy most az a nagy helyzet,ha megint babas lennek akkor be kell mennem a korhazba es allitolag adnak 2db gyogyszert,es all ettol nem fogok elvetelni.

Sziasztok csajok.
Böbe neked sose írtak fel terhesség megtartásra félidőtől bogyót. Nekem legutóbb is kellett "szednem" utrogestan hüvelykapszulát 2x1, ill duphasont ezt szájon át :-)))).
Most is kell majd elvileg de csak a hüvelyi. Múlt hónapban azért kellett mindkttő mert 4 napig dőlt belőlem a vér. Jól meg volta ijedve:-( még sose volt ilyen.
Szilvi mi is pont azt nézegettük ma, hogy hova menjen a férjem. Néztem itt a kerületben nincs andrológia, de urológust már hívtam, de csak 1 hónap múlva van időpont:-(
Úgy hogy megnézek egy másik helyet is.
holnap benézek újra!
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!