Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti-sok ide -most szedtem...

Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Figyelt kérdés
Napi 2*1 szemet a ciklus 3. napjától.Mikorra várható a menses?Magyarán mikortól tesztelhetek úgy igaziból?:)
2010. jún. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy félidőtől, már megint használnom kell utrogestant 2x1 hüvely kapszulát....
2010. jún. 9. 06:41
 32/71 A kérdező kommentje:

Szia :) Akkor az nagyon jó hír,hogy lett tőle egy nagy tüsződ :)-akkor az valahogyan meg is fog repedni szerintem :)

Én minden nap csinálom az ovu-tesztet,tegnap már negatív volt,a 26. ciklusnapon!-de nem voltunk együtt,gondolom sajnos már nem is kell,mert ha jól tudom csak 24 óra a petesejt élettartama...-meg sajnos egyébként is valahogy belefáradtam már..-azt tudom,hogy én nem szedem be a következő havi closti-t,mert inkább a metformint szedem emelt adagban-nálam úgyis az a probléma,s ha az rendbe jön,azzal együtt szerintem sikerülni is fog :)-írjál feltétlenül :)

2010. jún. 9. 08:04
 33/71 anonim válasza:
SZiasztok!15:19-es vagyok.Hogy hogy allok?Kepzeljetek tegnap majdnem 200-ra ment fel a vernyomasom,es nem tudom mitol,olyan rosszul voltam,majd meghaltam.Ma reggelre visszaallt,csak kicsit meg faj a fejem.A clostynak lehet ilyen mellekhatasa nem tudjatok?
2010. jún. 9. 09:19
 34/71 A kérdező kommentje:
15:19-es...jujjjjjjjjj az nem semmi!!!!Azért ezzel tényleg nem szabad játszani-remélem elmentél a háziorvosodhoz-mivel ez a perzselő napsütés van,szerintem sokan így vannak vele,dehát jobb,ha kell szedni rá vérnyomás csökkentőt.Jobban vagy már?Dolgozol?Majd írjál :)
2010. jún. 9. 09:26
 35/71 anonim válasza:
15:19-es vagyok.Gondolhatod ,hogy megijedtem,En Angliaban elek,igy itt nem egyszeru haziorvoshoz menni,de holnapra kaptam idopontot.Akkor megyek a nogyogyihoz is.Itt jo ha 16-18 fok van,ugyhogy a kanikulara nem foghatom.Szerinted nem a Clostytol van?
2010. jún. 9. 10:37
 36/71 anonim ***** válasza:

Szia:-)

A tegnapi vagyok a tüszős :-)

Nagyon remélem valahogy megreped. Bocsi hogy nem írtam, csak nem volt netem. Ha máshogy nem talán majd a choragonnal. Csak sajna múlthónapban 3 volt és akkor se lettem babás. Már megbeszéltem a férjemmel, hogy most 2 hétig akciózunk, utána meg elmegy ő is kivizsgáltatja magát.

Az tök jó ha neked szokott pozi lenni az ovuteszt. Nekem az se lehet az a baj...

Kedves Angliában élő. Én nem tapasztaltam hál isten mellékhatást a gyógyszernek,d e azért nézesd meg magad.

ZS.

2010. jún. 9. 12:40
 37/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajócák,bocsika,hgy ma nem írtam,csak tele voltunk programokkal és most estem be a gép elé...

Mint minden nap,ma is megcsináltam az ovu és persze terhességi tesztet is és az ovu 1 csíkos,a mai napon,ez full nagatív lett és a hcg pedig nem kérdéses,hogy full nega..

Én most azt hiszem azt fogom csinálni,hogy még jobban nekiállok fogyózni,vagyis egészségesebben élni és emellett gondolom júliusban megemelik a met adagomat is,ami aztán ki fogja fejteni a hatását.Sajnos a closti ilyen esetben csak ritkán használ ezt orvosok írogatják különböző fórumokon és az emelkedett inzulin ha helyre van téve,akkor rendeződnek a peteérés dolgok is :)-remélem azért tinektek sikerül-sztívből remélem,én most valahogy egy picit "feladtam"..-olyan sokat voltunk együtt úgy,hogy nem jött össze,hogy ha erre gondolok,mindíg elmegy a kedvem az egésztől.Tegnap beszéltem egy nagyon régi barátnőmmel és azt mondta,hogy az én kisbabáim (mivel azt mondta,hogy érzi,hogy ikreim lesznek) már megszülettek,csak a fizikai létbe még nem-ezt türelemel ki kell várni..:) -és még azt is,hogy a negatív gondolataimat száműzzem az életemből,mert a gondolataim befolyásolják a testem működését :) CSALÁDTEREPAUTA-biztos tudja :)

Írjatok csajócák :)

Remélem a magasvérnyomis kismami jelöltünk jobban van már?

2010. jún. 9. 17:05
 38/71 anonim ***** válasza:

Szia! :-)

Hát ha azt mondták, hogy megszülettek már odafent a babócák bizti úgy van. Úgy érzem, hogy egy kicsit bele kell halni ebbe az egész mizériába. Nagyon sok helyen olvassa az ember, hogy nem szabad görcsölni. Ezen jókat mosolygok. Mert van egy nagy adag igazság benne, a másik feléről meg hülyeség is. Ha valaki már túl van 1 év sikertelen akciózáson, és a család barátok napi szinten b@szogatja, hogy mikor jön a baba? Hát elég nehéz elvonatkoztatni tőle. Legalább annyi, hogy figyeli a ciklusát, ha valamit kérdez az orvos tudjon válaszolni.

Igazából én is marhára unom ezt a programozott együtt léteket.... Mert ugye ez megy ha orvoshoz jársz....

Bizti igazad van, hogyha beáll az inzulin szint stb akkor magától jönnek helyre a dolgok... Ez biztos.

Én se nagyon hallgattam a dokira tegnap már hancurkáztunk, és minden este fogunk, mert megvannak a tipikus peteéréses jelek. (tojásfehérjés nyák stbbb.)

Az a rohad ovuteszt meg nega. Pedig láttam a tüsszőm:-(

Így úgy határoztam nincs megtartóztatás. Lesz ami lesz.

Te milyen tesztet használsz? Azon is gondolkoztam, hogy rosszak ezek a vaterás tesztek. Mi a véleményed?

ZS.

2010. jún. 10. 06:58
 39/71 anonim válasza:

Sziasztok!

A magasvernyomasos jelolt vagyok:),ma van a 3. nap,hogy szedem ezt a clostyt,mar jobban vagyok,csak annyira izzadok,mint ha egesz nap szaunaban ulnek.A kinti homerseklet:18fok.Tehat kuzdok.Nekem is fogyni kene jo sokat 96kg vagyok,ugyhogy kene egy kis ero es biztatas.Erdekes a cigit egybol letudtam tenni,ez az atkoztt fogyokura meg nem megy.

2010. jún. 10. 09:06
 40/71 anonim válasza:
Sziasztok!Az angliaban elo vagyok ismet:most jottem az orvostol es kepzeljetek Lupuszos vagyok.Tud valaki errol tobbet mondani nekem?
2010. jún. 10. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!